hvor mye vekt bør du mister per uke?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-07-30
Hvor mye vekt du skulle miste per uke avhenger av flere faktorer, inkludert din alder, din kropp og din livsstil. For å gå ned i vekt, er det viktig å etablere en rutine som vil hjelpe deg kutte ned på kalorier og økt fysisk aktivitet. Nettsteder som Shape. com bidra til å holde styr på vekttap fremgang, ved opplisting mengden kalorier du trenger hver dag, samt kaloriforbruk

Kroppsfett

En halvkilo fett har 3500 kalorier. Så for å miste ett pund per uke, må du forbrenne 3500 kalorier mer per uke enn du forbruker.

det er sagt, må du være forsiktig med å gå under det anbefalte daglige kaloriinntak, slik at du kan miste vekt på en sunn måte. Ifølge Verdens helseorganisasjon er det laveste anbefalte daglige kaloriinntak rundt 1200 kalorier. Etter hvert miste vekt er en av de beste måtene å gå ned i vekt, fordi det gjør at kroppen kan enkelt justere til kalori endringer, i stedet for å miste mye vekt i en uke og få det tilbake den neste. Losing 02:58 pounds per uke er akseptabelt.

Planlegg

Du bør spre din calorie reduksjon hele uken for å etablere et enklere og mer håndterlig vekttap rutine. Heller enn å kutte ned på en stor mengde kalorier på en dag, bør du kutte ned på små mengder kalorier per dag. For eksempel, hvis du ønsker å miste en kilo per uke, bør du skjære tilbake 500 kalorier av kaloriinntaket hver dag av forbruker færre kalorier og økende aktivitet.

Øvelse

opprettholde en sunn livsstil kan bidra til å miste vekt hver uke. Prøv å bytte ut din vanlige rutine med en mer aktiv livsstil. Legg til mer gå til rutine hver dag, og prøver å ta trappen i stedet for å ta heisen. Det kan være lurt å melde seg på et treningsstudio medlemskap, deretter planlegge en tid til å gå regelmessig til å øke ditt aktivitetsnivå.

Mat

For å gå ned i vekt på en sunn måte, unngå å spise mat som inneholder mye fett og sukker . Det kan være lurt å erstatte sukkerholdig drikke og snacks med mer naturlige erstatninger for eksempel frukt og juice. Kontrollere alkoholinntaket er en annen måte å unngå vektøkning.

Dietter

Fad dietter som lover vekttap i en liten periode kan fremme usunne vekttap. Losing vekt krever tid og innsats i konsekvent å spise sunt og regelmessig mosjon. For å komme i gang med å miste vekt og spise sunt, kan du registrere deg med en personlig trener som kan hjelpe deg med kick off et vekttap plan.


Previous:nothing Next:vitamin B12 mat for vegetarianere

Relaterte artikler


 • Slik maitain en sunn kropp bilde
 • kalorier for en manns kosthold
 • kalsium og vekttap
 • fiber ernæring kosthold
 • hvor å miste 18 pounds i 2 mnd
 • eddik og vann kosthold
 • måter å miste vekt raskt og enkelt
 • hvor mye burde jeg veie for høyde min?
 • hvordan å lage mat lav natrium måltider
 • høy protein diett risiko
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com