lav salt diett for personer med høyt blodtrykk

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-07-28
Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, krever lavt salt (natrium) inntak for å hjelpe i å regulere blodtrykket. En teskje salt inneholder 2300 milligram natrium, som er det maksimale beløpet som skal konsumeres på en lav-natrium diett. Siden de fleste amerikanere spiser mer enn det, kan det noen ganger være vanskelig å endre til en lav-natrium diett. Men når du blir vant til alternativene i en lav-natrium diett, kan maten smaker like godt

bearbeidet mat

Unngå bearbeidet mat som boxed middager, eske poteter, hermetiske grønnsaker, hermetisk kjøtt, hermetisk supper, kjeks og bekvemmelighet mat. Alle disse har mye salt i dem. Hvis du trenger å bruke hermetiske grønnsaker, skyll grønnsakene under rennende vann for å fjerne saltlake de ble pakket.

Når du spiser ute, spiser dampet grønnsaker og grillet retter i stedet for stekt mat.

Buy lav-natrium produkter på matbutikken. Bruk en salt erstatning eller hvitløk salt i små mengder til du blir vant til mindre salt mat.

Seasonings

Substitute krydder i stedet for salt under matlaging. Mange kombinasjoner av salt-free krydder er tilgjengelige og smak utmerket.

Ikke bruk krydret salt-det er fortsatt et salt base. Prøv å bruke basilikum, oregano, timian, hvitløk, spisskummen, cayenne pepper, estragon og sitron eller lime juice for å forbedre smaken. For eksempel, ferske selleri smaker mye bedre enn selleri salt. Og når det er mulig, bytte til frosne grønnsaker, som smaker friskt uten den salte lake av hermetisk grønnsaker.

Bruk kun usaltet smør i stedet for vanlig smør, usaltet kjeks, lav-natrium juice, og lage din egen suppe lager i stedet for buljong kuber. Det er utrolig hvor flavorful den virkelige ting er i motsetning til butikk-kjøpte produkter.

Ikke bruk salt når matlaging ris eller pasta. I stedet, koke ris og /eller pasta i hjemmelaget buljong og vann med løk og sopp.

Hensyn

Hvis du fremdeles er usikker, er det viktig å oppsøke lege eller registrert dietetiker for råd om å redusere saltinntaket. I tillegg kjøper kokebøker med lav-natrium oppskrifter som har blitt tilpasset og faktisk smaker mer flavorful med forsiktig krydder i motsetning til salt.

Ideelt sett, hvis du følger en lav-natrium diett, kan du bare være i stand å redusere eller eliminere blod-trykket medisinering. Du kan selv være i stand til å gå ned i vekt og begynne å trene, noe som vil føre til en sunnere livsstil til slutt. Dette er mye viktigere enn å fortsette å spise salt.

Bare skreddersy maten du liker med mindre natrium og du følger denne dietten individuell plan mye bedre, da den vil inneholde maten du liker.


Previous:nothing Next:hvordan å beregne kalorier som brukes av øvelse sykkel

Relaterte artikler


 • sunn mat for type 1 diabetes
 • bendelorm vekttap
 • mat til å bygge jern
 • kaloririke dietter for barn
 • effektivt vekttap tips
 • hva betyr phentermine se ut?
 • lav salt diett for personer med høyt blodtrykk
 • hva dietter fungerer best?
 • diabetic diett mat valg
 • bivirkninger av acai kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com