problemer med vegetarisk kosthold

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-07-29
En streng vegetarianer er en person som ikke spiser kjøtt eller fisk. Mens vegetarianere kan konfrontere mer helse eller livsstil enn de som spiser kjøtt, er det enkle måter å håndtere disse problemene. Hvis du er sterk i din overbevisning å ikke spise kjøtt, enten det er for helse-eller miljømessige grunner, hold deg til dine prinsipper. Når andre ser vegetarianere som er friske og nyte et utvalg av smakfulle måltider, kan det oppmuntre andre mennesker til å undersøke en meatless diett selv

Kostnader

Hvis du er en vegetarianer som ønsker å spise en godt avrundet, balansert kosthold av frukt, grønnsaker og korn, har du tenkt til å bruke mer penger enn noen som spiser mye kjøtt. For eksempel koster en fire-pakning med Morningstar Spicy Black Bean Burgers ca $ 4 for fire burgere. For dette beløpet, kan du kjøpe dobbelt så mye jord chuck for dine egne hamburgere. Du kan løse dette problemet ved å kjøpe din non-kjøtt mat stifter fra bulk mat varehus å spare på kostnadene.

Convenience

Det er ikke alltid lett når familien din spør deg hvorfor du ikke spiser kalkun på Thanksgiving eller skinke i påsken. Du kan føle flau når du er gjest på noens middagsbordet og du slår ned det meste av maten de har tilberedt. For å takle disse situasjonene vellykket, alltid tilbud om å ta med et fat til sjare. Hvis du ikke spiser kjøtt, smake på alle de andre rettene og fyll tallerkenen din, slik at det ikke ser ut som om du spiser bare en liten mengde mat. På de fleste samlinger, er det mer enn nok mat valg til å holde deg fornøyd.

Limited mat valg

Med mindre du alltid spise hjemme og forberede alle dine måltider, kan du finne vegetarisk mat valg begrensende i mange innstillinger. Hvis du er på en biltur, svært få fast food leddene har elementer som vil være egnet for et vegetarisk kosthold. De fleste restaurantene er bedre deres vegetarmat, men faktum er at flertallet av den amerikanske befolkningen spiser kjøtt og dermed restauranter imøtekomme det segmentet. Hvis du er en ekte vegetarianer som eschews fisk så vel som kjøtt, alternativene er enda mer begrenset. Dette er imidlertid et relativt enkelt problem å håndtere. Ta deg tid til å tenke om dagen eller dine turer og hvordan du kan forberede deg med sunn mat valg. Hold epler eller baby gulrøtter i vesken eller lage din egen granola barer å ta med deg.

Low Iron nivåer

Ifølge National Institutes of Health, de som er mest utsatt for lavt jern nivå er strenge vegetarianere . Dette er fordi de beste kildene til jern er rødt kjøtt. Selv om det er sant at man kan få jern fra andre mat kilder, er det vanskeligere for kroppen å absorbere jern finnes i frukt, korn og grønnsaker. En enkel måte å håndtere dette på er å spise mye vegetarisk mat som er høy i jern, for eksempel solsikkefrø, tørket fersken og datoer. På ditt årlige legebesøk, sjekk for å kontrollere at jern nivået er ikke farlig lavt.

Vitamin B12 mangel

Selv vegetarianere kan fortsatt absorbere noen jern hvis de ikke spiser kjøtt, er det praktisk talt umulig for dem å møte deres B12 krav når de ikke spiser noe kjøtt eller dyr byproducuts (inkludert meieriprodukter). Dette vitamin er viktig for produksjonen av røde blodlegemer. Du kan ikke finne Vitamin B12 i en grunnleggende multivitamin-du må ta et bestemt vitamin B12 supplement.


Previous:nothing Next:Hva er de helsemessige fordelene av fersk ingefær?

Relaterte artikler


 • Hva er de helsemessige fordelene av kokos mel?
 • hvor å miste 50 pounds i 200 dager
 • hvordan stramme magen huden
 • den beste dietten for cluster hodepine
 • hva er en hypo allergifremkallende kosthold?
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • alkohol og miste vekt
 • hvilke matvarer er høyt i alkaliske?
 • det beste vekt-tap mat
 • vekttap diett for folk på betablokkere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com