renset vann vs kildevann

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-07-20
Kvaliteten på vannet blir forbrukt av det offentlige har blitt gransket av media og uavhengig forskning selskaper. Noen av funnene vil overraske noen som vet lite om emnet. ? Bør du stole på renset eller naturlig kildevann som et alternativ til vann fra springen

er springvann det samme som destillert vann?

Springvann er ikke destillert vann. Selv om Environmental Protection Agency (EPA) regulerer kvaliteten på springvannet, kan du fortsatt finne urenheter. Til tider kan høye nivåer av klor eller bly overstiger EPA-etablerte nivåer. Dette er ikke et problem med kildevann og renset vann. Portable vannrensing systemer kan filtrere mange av urenheter i springvann.

Hva er renset vann?

Renset vann kan komme fra ulike kilder, inkludert naturlige kilder. Flere metoder brukes for å rense vann. Destillasjon, deionization og omvendt osmose er blant de mest brukte metodene. Forskjellen mellom renset vann og vann fra springen, er at renset vann ikke inneholder noen av de urenheter som finnes i vann fra springen.

Hva er Spring Water?

Som navnet tilsier, kommer naturlig kildevann fra en underjordisk vannkilde som strømmer til overflaten av jorden. For vann å kvalifisere som kildevann, må det hentes rent fra kilden. Kildevann kan også hentes fra et borehull ved siden av kilden. Mange spring-vann produsenter flaske deres produkt der den finnes.

Regulering av Spring Water og destillert vann

Destillert vann ikke kommer nødvendigvis fra en kilde vannkilde. Alle flaskevann må oppfylle U. S. Food and Drug Administration (FDA) standarder i tillegg til statlige standarder, hvis noen. Både våren og destillert vann er renere enn offentlige vann fra springen, og kanskje mangler mange av urenheter og forbindelser i vann fra springen.

Hvilken Vann er best for deg?

Mens mange foretrekker kildevann, synes renset vann til være det sikreste vannet på markedet. Ikke alle destillert vann oppfyller denne standarden. Den reneste formen for vann er destillert og oksygenrikt vann. Det møter FDA og International Flaskevann Association (IBWA) standarder for vannrensing og legger en annen fordel. Gjennom oxygenation prosessen, er oksygen molekyler infundert inn i produktet, slik at du får rene og klare smaker vann i sin reneste form.


Previous:nothing Next:bivirkningene av hemadrol

Relaterte artikler


 • hvordan du handler for sunn mat i butikken dollar
 • hvordan du velger effektive dietter
 • bruk av papaya ekstrakt
 • fettfattig hele matvarer plantebasert kosthold
 • hvordan å bekjempe kreft med svisker
 • å spise fast food på vekt overvåkere plan
 • matvarer som inngår i en høy-fiber diett
 • hvordan man skal forstå praktisk type to diabetes fakta
 • type 2 diabetes diett program for menn
 • mat å spise etter en Roux-en-y gastrisk bypass
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com