tilskudd for et sunt leveren

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-07-25
En sunn leveren er viktig for at kroppen skal fungere på et optimalt nivå. Den viktigste funksjonen til leveren er å avgifte blodet og hjelpe resten av kroppen i behandlingen av vitaminer og mineraler. Leveren lager galle, som den bruker til å kvitte resten av kroppen av avfall og skadelige giftstoffer. Hvis leveren ikke opprettholdes med riktig kosthold, eller er utsatt for skadelige giftstoffer på regelmessig basis, vil den ikke fungere ordentlig og generell helse vil forringes. Legge til rette tilskudd til kosthold vil hjelpe deg å opprettholde et sunt leveren.

Milk Thistle

Milk Thistle er ofte tatt for å beskytte leveren mot oksidering og skader fra frie radikaler. Den forbindelse som fungerer som den aktive ingrediensen i melk tistel er Silymarin. Silymarin er en kraftig antioksidant som kan redusere betennelse i leveren og fremme reparasjon av leveren celler som har blitt skadet av giftstoffer eller alkohol.

Melk tistel produkter er laget fra frøene av anlegget. I de fleste kommersielle produkter av melk tistel, er Silymarin den viktigste ingrediensen, og utgjør 70 til 80 prosent av blandingen.

Dandelion

Løvetann er en annen vanlig supplement som brukes for å beskytte og reparere leveren. Luteolin og apigenin er de to viktigste flavonid forbindelser ansvarlig for løvetann effektivitet som en lever supplement. De har veldig sterke anti-oksidant, anti-hypoglycemic og anti-krampaktig egenskaper. I noen studier har de vist seg å ha anti-bakterielle egenskaper også.

Hvitløk

Hvitløk er et naturlig antibiotikum som også bidrar til å bremse produksjonen av kolesterol av leverceller med så mye som 40 til 60 prosent. Den viktigste forbindelser som forårsaker dette skal skje er S-allyl cysteine, S-etyl-cystein og S-propyl cysteine. Bruk av hvitløk som et supplement er trygt for folk flest. Hvitløk forårsaker tidvis bivirkninger som halsbrann, kvalme, oppkast og en brennende følelse i munnen eller magen.

Alpha-Lipoic Acid

Alpha-Lipoic Acid hjelpemidler leveren helse i stor grad. Det er en av de mest potente antioksidanter og er effektiv i å motvirke skade av frie radikaler som kan skade leveren og generell helse. Det er også løselig i både fett og vann, slik at den kan fungere effektivt i alle cellene i kroppen, inkludert alle cellene som finnes i leveren. I tillegg øker alpha-lipoic acid effekten av andre antioksidanter som vitamin C, vitamin E og koenzym Q10. Det reiser også nivået av glutation produseres av kroppen, som er avgjørende for avgiftning av leveren.

Hensyn

Når du velger å legge tilskudd til kosthold, konsultere en lisensiert lege før du gjør det. Kosttilskudd kan skade helsen din når det brukes riktig eller i overkant. Kosttilskudd er ikke en kur-all for leverproblemer, og bør være koblet sammen med et sunt kosthold og trening for maksimal effektivitet.


Previous:nothing Next:uønskede bivirkninger av vitamin D3

Relaterte artikler


 • hva maten er best for hudpleie?
 • hvordan du kan spare penger bringe lunsj til arbeid (og liker det!)
 • hva kan en type 2 diabetes spise?
 • kosthold patch for kvinner
 • den beste dietten for helse
 • vekttap planer for college studenter
 • hvordan du kan forbedre blodtrykket
 • oppskrifter for runden bandet kosthold
 • oppskrifter for å senke blodtrykket
 • ernæring for høyt blodsukker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com