Hva gjør melk tistel?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-08-20
Milk Thistle er en lilla og rosa blomstrende plante med medisinske fordeler har blitt brukt i tusenvis av år. Ifølge National Cancer Institute, frukt og frø av en tistel melk brukes til å lage løsninger for lever og galle duct plager og lindre toksisitet av kjemoterapi. Fordi det amerikanske Food and Drug Administration har ennå ikke godkjent bruk av melk tistel i behandling av kreft eller annen medisinsk tilstand, er melk tistel bare tilgjengelig i USA som en urte kosttilskudd.

Du trenger:
s.

Fakta

Milk Thistle er av slekten Silybum marianum og vokser som en årlig eller annethvert år plante. Det er innfødt til Middelhavsområdet, men kan nå bli funnet i ulike deler av verden, inkludert USA. En flavonoid kompleks (en klasse av sekundære metabolitter), Silymarin, er den aktive ingrediensen i melk tistel som gir den sitt gunstig krefter. Silymarin er en antioksidant som utvinnes fra melk tistel sine frø, og som et begrep, som ofte brukes om hverandre med begrepet "Milk Thistle. "

Kjennetegn

Ifølge Mayo Clinic, melk tistel blir mest brukt for behandling av leveren og galleblæren lidelser. Opprinnelig brukt som et supplement for å lindre menstruasjonsproblemer, depresjon, åreknuter og som en måte å øke bryst melkeproduksjon, kommer melken tistel moderne popularitet fra søknad til behandling av leversykdom.

Fordeler

Milk Thistle fordeler kan oppstå sin rapportert evne til å ikke bare produsere nye celler, men også stoppe produksjonen av dårlige celler (særlig kreft celler). Som et resultat, blir det brukt til å behandle leveren cirrohosis, toksin-indusert leverskade (sjampinjong toksisitet), galleblæren lidelser, kronisk hepatitt (hepatitt C), høyt kolesterol, og kreft. Milk Thistle kan senke blodsukkernivået.

Ifølge National Cancer Institute, har melk tistel makt til å gjøre kjemoterapi mer effektive og mindre giftige. Det er kjent for å forsinke veksten av kreft celler.

Doser

Milk Thistle er vanligvis tas som kapsler eller tabletter. Ifølge Mayo Clinic, voksne i alderen 18 og eldre bør ta 230-600 milligram Silymarin per dag, delt i to eller tre doser.

sikkerhet

Ifølge Mayo Clinic, kan folk som er allergisk mot prestekraver, artisjokker, felles tistel, kiwi eller noen av melk tistel sine bestanddeler (silibinin, silychristin, silydianin, silymonin, siliandrin) være allergisk mot melk tistel . Men, alvorlige allergiske reaksjoner er sjeldne. Milk Thistle er bivirkningene inkluderer appetitt tap, halsbrann, diaré, leddsmerter og gass, men er også sjeldne.


Previous:nothing Next:slanking svindel

Relaterte artikler


 • hvordan du får kalsium på et vegetarisk kosthold uten meieriprodukter
 • hva urter øker forbrenningen?
 • liste over alle sunn mat
 • den beste dietter for å senke kolesterol
 • hvordan stoppe å spise når du ikke er sulten
 • sunt kosthold regimer
 • hva slags mat har et sunt kosthold inneholde?
 • hvordan å gå ned i vekt uten slanking igjen
 • lett og enkel vekttap program
 • hvor å endre livsstilen for å kontrollere type 2 diabetes
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com