bivirkninger av nype

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-08-21
Bivirkninger av nype bruk er ikke i alle vanlige, og de er vanligvis forbundet med inntak av store mengder av urten. Imidlertid har personer som er interessert i å bruke nyper bør bruke et korn av forsiktighet, som noen form for urt potensial til å forårsake bivirkninger og allergiske reaksjoner hos noen mennesker

Identification

Den nyper er frukten delen av rose anlegget. Denne frukten er spiselig, en naturlig kilde til vitamin C, og det er vanligvis brukes i te, safter, kosttilskudd og pulver for en rekke plager eller som en kulinarisk ingrediens.

Forekomst av nype Side Effects

Bivirkninger av nype bruk er ikke vanlig, men når de først inntreffer de normalt er forbundet med en overdose av urten. Personer som bruker nyper skulle ingest frukt moderat og alltid følge anvisningene på nype produkter.

Innånding av nype pulver må alltid unngås, slik at pulveret er kjent for å forårsake alvorlig lungeskade irritasjon hvis den inhaleres.

Intestinal Effekter

nype svelging kan forårsake bivirkninger på tarmsystemet. Disse effektene kan være oppblåsthet, gass, magekramper, oppkast, diare og urolig mage. Disse bivirkningene har en tendens til å oppstå på personer med en daglig dose på 3 eller flere g nyper.

Skin Effekter

Kremer som inneholder nyper har vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner hos brukerne. Disse allergiske reaksjoner varierer fra milde hudirritasjoner til alvorlig kløe og hevelse i huden.

Allergisk reaksjon

Som nyper er en naturlig del av et anlegg, er det mulig for enkelte personer å ha en allergisk reaksjon på nyper. Symptomer på en alvorlig allergisk reaksjon inkluderer hudutslett, svimmelhet, kløe, hevelse i tunge eller svelg og pustevansker. En allergisk reaksjon er en livstruende situasjon som krever akutt behandling, hvis du opplever noen av disse symptomene etter inntak av nype eller bruker den på huden, kontakt lege med en gang

Advarsler

nyper aldri skal konsumeres. av gravide eller ammende kvinner. Personer med medisinske tilstander bør alltid snakke med sin lege før de bruker noen form for herbal supplement.

nyper kan påvirke opptaket av jern i kroppen og må unngås av personer som lider av blodsykdommer og enkelte typer anemi som sigdcelleanemi.

Herbal kosttilskudd er ikke regulert av Food and Drug Administration (FDA). Hvis du er interessert i å bruke en nype supplement, forskning selskapet som produserer supplement og sørg for å følge instruksjonene på flasken.


Previous:nothing Next:tegn og symptomer på vitamin B12-mangel

Relaterte artikler


 • hvordan å rydde opp dine drikkevaner
 • do Pinto bønner øker blodsukkernivået?
 • lav karbohydrat diett menyen plan
 • hvordan bli tynn på 6 måltider om dagen
 • matvarer som forårsaker vektøkning
 • frukt fiber kosthold
 • hvordan gjøre iset protein kaffe
 • problemer med lave kalsium nivåer
 • jern forsterkede matvarer
 • fem faktor kosthold mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com