detox planer for vekttap

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-08-24
Det er mange detox planer tilgjengelig som ikke bare vil få kroppen i bedre helse, men også føre til vekttap. Finne detox som er riktig for deg kan være første skritt til en renere og sunnere kropp, holdning, og vekttap. Husk alltid å snakke med legen din for å være sikker på at du er frisk nok til å detox før du starter noen plan

Du trenger:
s.

Lemonade Detox

The lemonade detox Planen er svært populært for vekttap. Det er også kjent som Master Cleanse. Det er lett å lage, og relativt billig, og kan forårsake et dramatisk vekttap hvis fulgt korrekt. Bland en spiseskje av organisk lønnesirup i 8 gram vann. Tilsett 1 teskje frisk sitronsaft og en dæsj eller to av Cayenne pepper. Drikk 6 til 8 glass om dagen i minst en uke, selv om eksperter anbefaler to. Denne detox planen ikke detoxifies bare kolon og andre organer i kroppen, det også fører til en god del vekttap som giftstoffer skylles ut av kroppen.

Juice Detox

Juicen detox er en enkel og oppfylle detox som fører til vekttap for de som holde seg til det. Velg noe frukt som du liker, og hjelpe deg selv til flere porsjoner eller mer om dagen. Dette detox inkluderer vann som drikke, og all frukt du kan spise. Husk, ikke noe annet er tillatt på denne detox planen. Frukt kan inneholde vannmelon, eple, honningmelon, druer, fersken og plommer. Mange velger å bruke en juicer som hjelper dem å gjøre juice rister og drikke. All frukt bør være fersk, og økologisk er best, men ikke nødvendig. Saften detox planen vil hjelpe en person miste vekt raskt, samt innføre en sunn livsstil. Denne detox planen kan følges fra alt fra 3 til 14 dager.

Soup Detox

Suppen detox er en annen detox som hjelper en person mister vekt hvis det utføres riktig. Mange folk følger kål suppe diett, som ganske enkelt kål suppe spist hver dag for alle måltider. Men, kan du enkelt blande dette opp og likevel dra nytte av vekttap ved å lage en batch av fersk suppe full av en blanding av grønnsaker. Velg økologisk hvis mulig, men alltid velge friske. Kok en ren suppe ut av kål, gulrøtter, selleri, brokkoli, blomkål og andre grønnsaker du foretrekker. Det bør ikke legges kjøtt eller smakstilsetning, men et snev av havsalt kan brukes. Følg denne detox for 2 uker, og vekten vil falle av.


Previous:nothing Next:om raske vann vekttap

Relaterte artikler


 • hva er noen gode vekttap piller?
 • bivirkninger av Andriol
 • mat i en lakto-ovo-vegetarisk kosthold
 • Hva er fordelene med karnitin?
 • Ti tips for meatless måltider
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • dietter høy i fett og protein
 • hvordan å bo hydratiserte i en travel livsstil
 • lav-natrium diett for interstitiell cystitt
 • Hva er de helsemessige fordelene av kokos mel?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com