gode tilskudd til å ta for vekttap

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-08-20
Det er i utgangspunktet to store grupper av kosttilskudd i vekttap markeder: de ment å gjøre deg spise mindre og de som vil hindre kaloriene du spiser feste seg i kroppen din. Mens kravene til vekttap industrien er mange og varierte, noen kosttilskudd leve opp til hypen og de fleste bør tas etter nøye vurdering

appetittdempende midler

Appetite suppressants gjøre akkurat hva navnet tilsier: at du føler fyldigere slik at du spiser mindre. Hoodia er den mest kjente appetitt suppressant i markedet og er ment å handle ved å påvirke den delen av hjernen som styrer metthetsfølelse. Det er ingen definitive studier tilgjengelig, men hoodia regnes som trygt, og du kan prøve det å se om det fungerer for deg. Andre appetittdempende midler tilgjengelig er grønn te ekstrakt, CLA og land Mallow. Fibertilskudd kan også brukes til å kontrollere appetitten, som de gir en metthetsfølelse, og dermed redusere behovet for å spise store porsjoner.

Fat brennere og stopper

Fat brennere er kosttilskudd som hensikt å øke antall kalorier brent under normal, dag-til-dag aktiviteter. Fat blokkere, derimot, er ment å unngå at kroppen tar opp fettet du får i deg i kostholdet ditt. Fat brennere (også markedsført som metabolisme enhancers) inkluderer bitter appelsin, land Mallow, krom og konjugert linolsyre (CLA), som alle hevder å redusere kroppsfett og øke metabolismen. Av de tre er bare CLA anerkjent av Mayo Clinic som effektive i å redusere kroppsfett og øke muskel. Effektiviteten og langsiktige effekter av de andre er ukjent.

Fat blockers blokkere opptaket av fett, hindrer kroppen i å lagre overskudd av kalorier som forbrukes i en gitt dag. Guar tyggis og kitosan har lenge vært spioneringen som fett blokkere, og mens ingen definitive studier finnes om effektive de er, begge er relativt trygt å konsumere. Alli, et fett blocker som kan kjøpes over disk, er den eneste Food and Drug Administration-godkjent vekttap supplement. Det fungerer ved å redusere absorpsjonen av fett fra tarmen. Fett blokkere har ubehagelige bivirkninger, spesielt når den totale mengden fett forbrukes på en dag er overdreven. Bivirkninger inkluderer kramper, gass med fet spotting, diaré og fordøyelsesbesvær. Fett blokkere er effektive når fortært sammen med et redusert kalori, lav fett kosthold.


Previous:nothing Next:hva er hoodia tyggis?

Relaterte artikler


 • hvordan phentermine fungerer
 • hva maten inneholder det høyeste beløpet av jern?
 • kosttilskudd for å hjelpe med energi
 • urteprodukter for vekttap
 • mat for en sunn prostata
 • type 2 diabetes diett program for menn
 • hvordan du gjør en hel kropp rens
 • zeolitt detox
 • vekttap og hårtap
 • propadrol bivirkninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com