hva er noen gode vekttap piller?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-08-20
Ifølge US Department of Health and Human Services, Center for Disease Control and Prevention, "mer enn en tredjedel av voksne, eller over 72 millioner mennesker, var overvektige i 2005-2006. " . Ikke overraskende, amerikanere, som har en forkjærlighet for fet rask mat, også krever raske løsninger til vekttap i form av slankepiller

Bakgrunn

Overalt hvor vi ser, vi bombarderes av slankepille annonser. Reklametavler, internett, sent på kvelden tv infomercials-alle lovende til å være det nyeste og det beste produktet. Og det virker som noe løfte er nok for dem som lider av overvekt, de som er lei av å føle seg litt utenfor, trett og lite tiltrekkende. Prøver å skjelne hvilke slankepiller kan fungere og som ikke har noen vektreduksjon verdifulle overhodet er en vanskelig oppgave.

På Mayo Clinic nettside, er flere over-the-counter slankepiller og kosttilskudd undersøkt, og de fleste er merket som "relativt trygt, men lite sannsynlig å forårsake vekttap. " Bare ett sammensatt, land Mallow, ble oppført like effektivt som en appetitt suppressant, men det kom med en usikker advarsel da den inneholder det forbudte stoffet efedrin.

Alli

Orlistat, også kjent som tetrahydrolipstatin, er et reseptbelagt legemiddel utviklet for å behandle fedme ved å ikke tillate fett å bli absorbert inn i systemet. Den er godkjent av Food and Drug Administration (FDA), og har vist seg å være "moderat" effektiv. I 2007 godkjente FDA en modifisert, reseptfrie versjon av Orlistat kalt Alli, og ble den første regjeringen sanksjonert over-the-counter slankepille. Selv om spioneringen av sine maker som den perfekte diett pillen, betyr det ikke kommer uten potensielt alvorlige bivirkninger, inkludert gastrointestinale problemer, løs avføring og presserende avføring.

Over-the-Counter piller

merkenavn som Liporexall, Phenphedrine, Lipovox Hardcore Detox, LipoFuze og Nuphedragen er alle kosttilskudd som produsentene hevder å være det beste valget for rask vekttap ved appetitt undertrykkelse eller metabolismen øker . Selv om FDA ikke har forbudt disse produktene, betyr det ikke regulere dem og kvalitet og renhet er alltid en bekymring.

Følelsesmessig Avhengighet

Diet piller kan være risikabelt på grunn av fysiske bivirkninger, men følelsesmessig avhengighet er ikke ofte nevnt. Når du vurderer at en person som har slitt i årevis prøver å slanke seg, enda en liten nedgang i vekt kan ha en betydelig psykisk effekt. En innledende suksess kan gjøre en person tror det var rent på grunn av diett pillen, når faktisk andre faktorer kan ha vært ansvarlig.

Øvelse

Det er ingen debatt at hvis du brenner mer kalorier enn du tar i, du vil ned i vekt. Profesjonelle idrettsutøvere, ivrige løpere og mosjon talsmennene alt bevitne dette faktum. Heller enn å ta risikoen, og betydelige kostnader, ved bruk av slankepiller, er riktig trening den foretrukne metoden for å gå ned i vekt. Bare gå briskly tre dager per uke i minst tretti minutter og spise en godt balansert kosthold, vil trolig fremme vekttap på en sikrere og raskere måte enn noen diett piller kan tilby.


Previous:nothing Next:hvorfor er frukt og grønnsaker viktig?

Relaterte artikler


 • økologisk detox diett
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • dietter for personer med høy risiko for diabetes
 • mat som øker serotonin
 • hvordan å implementere en enkel vekttap plan
 • enkle måter å legge tumeric til kosthold
 • sikker-brann vekttap strategier med acai Berry kosthold
 • hva er mitt mål puls for å miste vekt?
 • kosthold oppskrifter og menyen planer
 • helhetlig matvarer for å bidra til lavere Kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com