hydroxy kuttet bivirkninger

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-08-04
Hydroxycut er en thermogenic fett-brenning vekttap supplement utviklet og markedsført av MuscleTech. Det er en av de bestselgende vekttap kosttilskudd på markedet, men som med alle slankepiller er det svært alvorlige advarsler, potensielle farer og en lang liste over kjente bivirkninger

Kjente bivirkninger

Hydroxycut har blitt rapportert å forårsake en økning i kviser både på ryggen og brystet, økt svette, en følelse av svimmelhet eller ørhet, hodepine , sløret langsiktig visjon, hevet hjerterytme, mangel på søvn, tap av appetitt og gir en anspent, urolig følelse. Noen av disse bivirkningene er mer alvorlige enn andre, og noen inkludert tap av matlyst er en del av den tiltenkte bruken av supplement. Flere alvorlige bivirkninger inkluderer beslag, leverproblemer og kardiovaskulære lidelser.

Tips

Bruk av Hydroxycut som et vekttap supplement bør sykles, og doseringen skal kontrolleres. Pass på å ta bare den doseringen anbefalt på etiketten. Ikke ta Hydroxycut 4 til 6 timer før du går til sengs for å dempe søvnløshet. Hvis en bestemt bivirkning vises, bare kutte ned på doseringen kunne stoppe den ubehagelige følelsen. Hvis bivirkningene blir for alvorlig, umiddelbart slutte å bruke, og oppsøke lege.

Advarsler

Hvis du bruker Hydroxycut, være oppmerksom på muligheten for leverskade, og vet hvordan å få øye på tegnene i tilfelle et mer alvorlig problem oppstår og å fange det så snart som mulig. Symptomer på leverskade er oppkast, kløe, tretthet, kvalme, svakhet, lyse avføring og brun urin. Umiddelbart kontakte legen din er slike symptomer begynner å dukke opp etter lang tids bruk

FDA Recall

Det er viktig å merke seg at fra og med mai 202C nesten hele linjen av Hydroxycut kosttilskudd ble tilbakekalt etter dødsfallet til en 19. -år gamle Hydroxycut brukeren på grunn av leversvikt og 23 rapporter om leverskader. Disse brukerne har uttrykt sin misnøye og problemer med produktet til Food and Drug Administration siterer forhøyede leverenzymer, rabdomyolyse, gulsott og behovet for en levertransplantasjon. 1. mai, utstedt 202C FDA en advarsel til alle brukere til å slutte å bruke for å unngå helserisiko. Som svar på denne advarselen, den Iovate Health Sciences frivillig tilbakekalt sine MuscleTech Hydroxycut produkter med planer om å reformulere og re-release.

Sunnere Way

Til tross for populariteten til slike tilsynelatende raske reparasjoner, er det klart at helsen risks disse tilskuddene utgjør mye større enn noen av fordelene. Når du forsøker å gå ned i vekt, må du feste med de prøvde og sanne kosthold og mosjon regime. Ikke bare er det den mest effektive måten å miste vekt og holde vekten nede, men kroppen vil til slutt bli sunnere denne måten.


Previous:nothing Next:vekttap rens dietter

Relaterte artikler


 • diett for hypothyroid pasienter
 • ingefær te for vekttap
 • diett brus detox
 • hvordan å kutte kalorier raskt
 • næringsrik mat for kreftpasienter
 • høy protein diett risiko
 • hva vitaminer er viktige?
 • hvordan å få vekt: på sunn måte
 • mat som inneholder ølgjær
 • sunt vekttap hjelp
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com