kroppen rensing løsninger

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-08-19
Omtrent 95 prosent av amerikanere har tette kolon. Se på en holistisk tilnærming til medisin, er det troen på at sykdommer og sykdommer som kreft og enkelte allergier stammer fra en usunn kolon. Matavfall som sitter i tykktarm, som et resultat av ikke eliminere riktig, kan bo der utover dager og måneder, og kan til og med absorbere giftstoffer

Body Cleansing-Alternativer

De som tror på holistisk medisin si symptomer som oppblåst mage og selv migrene kan være signaler på en usunn kolon. Rensing produkter som klyster kits, piller og løsninger er Overflod på markedet i disse dager og kan finnes ved å gå til en helsekost butikk.

Colonic vanning er ofte administreres før pasienten går inn kirurgi og er også søkt av folk som vil ha et kolon rensing løsning. Under denne prosedyren, er væske infundert direkte inn i tykktarmen via endetarmen med et rør. Væskene er passert med et par pints på en gang.

Acai Berry rens

Bortsett fra colonic vanning og klyster kits, renser slik som acai Berry rens er en mindre invasiv. Thorax-kirurg Dr. Mehmet Oz, mener acai Berry, funnet i jungelen i Sør Amerika, for å være et godt hjelpemiddel i rensing og vekttap. Acai kommer i Berry kapsler, pulver og juice. Dette rens skal utføres i forbindelse å spise balansere måltider som inneholder frukt og grønnsaker, korn, meieriprodukter og magert kjøtt.

Hvis du bruker acai Berry kosttilskudd, må du huske å drikke mellom åtte og 24 oz. av væske hver dag. Det kosttilskudd kan tas med de andre daglige vitaminer. Du kan også spise acai som en rå frukt. Lag en acai bær frukt smoothie med melk og sukker eller fett gratis vanlig yoghurt. Du kan blande acai pulver med væske for å foreta en umiddelbar energi drink.

Master Cleanse

Dette renser, også kjent som Lemonade Diet eller Maple Syrup Cleanse, skal utføres i 10 dager. Natten før fort, drikk en urte lakserende te. Når du våkner opp om morgenen, mix 2 ts av ikke-iodized salt i en liter lunkent vann og drikk blandingen. Du vil gjøre dette hver morgen og kveld under fort.

Selve lønnesirup drikke vil bestå av vann, Grade B Maple Syrup og cayennepepper. Følgende oppskrift vil at 60 gram. Bare tenk på det som seks, 10-unse glass hver dag.

Bland 60 gram vann med 12 spiseskjeer av organiske Grade B Maple Syrup og 12 spiseskjeer nypresset sitronsaft. Legg til litt over en halv teskje av Cayenne pepper. Det anbefales å drikke seks glass hver dag for vekttap og mer for den ultimate detox. Du kan også drikke vanlig vann eller mynte te under fasten.

Resultatet vil bli flere bolle bevegelser i løpet av dagen. Etter 10 dager er gjennom, kommer ut av kostholdet sakte med fruktjuice for et par dager.

Advarsel

Når du går gjennom en rens som den som vises her, kan det hende at kroppen går gjennom en helbredende krise. Du kan oppleve hodepine, svimmelhet og kvalme som følge av giftstoffene flytter ut. I fjerning, kan giftstoffer bli re-absorbert i systemet ditt. Pass alltid på å sjekke med legen din før du utfører noen diett eller rens.


Previous:nothing Next:matvarer for å unngå for lavt blod sukker

Relaterte artikler


 • hvordan finne den beste maten for sex
 • hvem er Jenny Craig?
 • kosthold for prostata kreft behandling
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • hvordan å miste opp til 10 + pounds i 2 uker
 • mat høyt i karnitin
 • kosthold med acai og kolon rens
 • anbefalte daglige vitamin inntak for kvinner
 • hvordan å drikke vann på sunn måte
 • den ernæringsmessige verdien av brokkoli spirer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com