om raske vann vekttap

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-08-24
Shoddy dietter ofte stress hvordan de kan hjelpe deg å miste en astronomisk høyt antall pounds i løpet av kort tid. Det mange av disse dietter ikke stress er at den raske vekt som du mister er vanligvis vann vekt. Å vite sannheten om raske vann vekttap kan hjelpe deg å ta bedre valg om diett planer som kan fungere for deg eller at du kan velge å holde seg borte fra

Du trenger:.
S.

Typer

Mange lav-carb dietter skjule sine raske kilo tapet tall i løpet av de første ukene på det faktum at du spiser færre karbohydrater. Mens vekttap banen er tilsynelatende sant, er det fordi prosessen med å spise færre karbohydrater fører til at kroppen mister mye av sin vannreservoar langs veien. Andre dietter som innebærer raske vann vekttap bruke enorme mengder diuretika som for eksempel koffein at skylle kroppen i vannet raskt. Over-the-counter medisiner kan også hjelpe folk som beholder vannet flush overflødig væske.

Funksjon

Kroppsbyggere ofte bruker vanndrivende medisiner eller diuretika som er lite sukker for å skylle bort vann vekt før konkurranser. De kan også redusere mengden vann de drikker før konkurranser for å redusere vann i kroppen midlertidig. Denne prosessen hjelper musklene se mer definerte når de konkurrerer. Rapid vann vekttap også kan gjøres på kort mengder tid, noe som kan oppmuntre dem som har liten tålmodighet eller motivasjon i tigge av dietter for å holde med dem.

Fordeler

Vann vekt kan gå tapt raskt. Sunn tap som vanligvis tar uker kan gjøres i dager. Dette gjør at mange dietter å skryte av en stor mengde vekttap på kort mengder tid i reklame for å skaffe kunder. Disse typer dietter fungerer veldig godt og er effektive for kortsiktig vekttap som uken før klassen gjenforeninger, når du kanskje vil miste pounds til å passe inn i bestemte klær.

Hensyn

Mens raske vann vekttap fungerer, mange av tap er bare kort sikt. Du kan også være hardt pressede å opprettholde tapet uten nesten uutholdelig trening og kosthold praksis. De fleste dietter som forkledning store vann vekt tap i forkant nosedive i senere uker. I disse tilfellene, kan farten på vekttap treg til under den anbefalte 1-2 pounds ukentlig.

Advarsler

Vann utgjør mer enn 70 prosent av kroppen og er relevant for sunne kroppsfunksjoner prosesser. Minsker mengden av vann i kroppen kan føre til at du blir dehydrert. Dette øker potensialet for besvimelse, oppkast, kvalme, svimmelhet og hodepine. Du kan også oppleve sprukne lepper, pealing eller tørr hud, og en økt opphoping av giftstoffer som ikke kan skylles ut av kroppen uten tilstrekkelig vann.


Previous:nothing Next:Yaz og vekttap

Relaterte artikler


 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • å spise sunn mat på Taco Bell
 • sjøtang og raskere hårvekst
 • tilskudd for et sunt leveren
 • hvor fort kan du miste fett?
 • matvarer for å hjelpe vekttap
 • kan du ta for mye omega-3?
 • enkel diabetiker matlaging
 • hvordan gjøre lav-salt pannekaker
 • historie av næringspyramiden
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com