vil kutte ut karbohydrater få deg ned i vekt?

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-08-21
Med nye dietter som kommer ut hvert år, er det noen ganger vanskelig å skille ut hvilke matvarer du bør unngå mens du prøver å gå ned i vekt. Lav-karbohydrat dietter er populære, men den viktigste grunnen til disse diettene arbeid er at mange karbohydrat-rik mat er også høy-kalori mat. Kalorier er roten årsak til vektøkning og tap

Karbohydrater og kalorier

En vanlig skive brød inneholder omtrent like mange kalorier som et lite eple. De fleste mennesker, derimot, spiser mer enn bare en skive brød med måltider, enten det er to skiver toast eller to skiver for en sandwich. Spis noen høy-kalori pasta og kalorier øke raskt. For det meste, er vi ikke overdrive epler, men vår kjærlighet for karbohydrat-rik mat ikke ta opp med oss.

Hvorfor Kalorier Matter

The Centers for Disease Control (CDC), US Department of Agriculture og Mayo Clinic er alle enige om: Balansering kalorier er nøkkelen til vektkontroll. Spise mer kalorier enn du expend i daglige aktiviteter, og de kaloriene bli lagret i fett cellene. Behold 3500 kalorier, og du har fått deg et halvt kilo. Å brenne av et pund, må du forbrenne 3500 kalorier mer enn du spiser, og gjør det sakte nok til at du ikke vil få all vekten høyre back.

Hvordan Kalorier Work

Den CDC og andre helseorganisasjoner Staten som å miste en til to pounds en uke er trygt. Dette betyr at du trenger å brenne 3500 til 7000 kalorier i uken, noe som kan oppnås ved å brenne 500 til 1000 flere kalorier om dagen enn du forbruker. Ved å velge lavere kaloriinnhold mat og trene mer for å forbrenne mer kalorier, kan du oppnå sunn vekttap. Velge lavere kaloriinnhold mat kan bety å kutte ut noen karbohydrater, men betyr ikke nødvendigvis å gi dem opp helt.

Hvorfor Karbohydrater Matter

The US Department of Health and Human Services kategoriserer karbohydrater som del av en sunn diett, fordi de gi den foretrukne sukker og stivelse for drivstoff hjernen og nervesystemet. Etaten anbefaler å få din karbohydrater fra fiber-rik frukt, grønnsaker og grove kornvarer matvarer når det er mulig. Velge high-fiber matvarer over raffinert pasta, da kan tillate deg å spise karbohydrater og likevel gå ned i vekt.

Verdict

Cutting karbohydrater helt ut av kostholdet ditt kan føre til vekttap hvis du ikke erstatte karbohydrat-rik mat med andre matvarer som er også høy i kalorier. Å gjøre dette, men kan sette din helse i fare fordi kroppen trenger karbohydrater for å fungere skikkelig. Å miste vekt trygt, plasserer du fokusere mer på kaloriinntaket ditt i stedet for karbohydratinntak. Få karbohydrater fra fiber-rik og kalorifattig mat som gir deg det beste fra begge verdener.


Previous:nothing Next:vitamin en fordeler for huden

Relaterte artikler


 • mat til å bygge jern
 • hvor mye monavie bør du ta?
 • 15 matvarer som hjelper forbrenne fett
 • historien om glukosemåler
 • kosthold for en flat mage
 • hydroxy kuttet bivirkninger
 • mat kombinere og vekttap
 • hvordan phentermine fungerer
 • den raskeste arbeidende vekttap pille
 • hvordan komme alfa eller beta fett reseptorer miste fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com