vitamin en fordeler for huden

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-08-21
Vitamin A er en fantastisk vitamin for huden for så mange grunner. Vitamin A hjelper til å beskytte huden mot frie radikaler skader, i tillegg til hastigheten cellen fornyelse. Vitamin A bidrar til en sunn, ungdommelig glød. Den beste formen for vitamin A er beta karoten. Betakaroten finnes i ulike grønnsaker som gulrøtter og tomater. Vitamin A kan også tas i supplement form. For å se merkbare forbedringer i huden, tar 25 000 IE vitamin A hver dag

trenger Du:
s.

Top Kilder til vitamin A

Ta supplement er stor for ekstra forsikring, men det er alltid best å få våre vitaminer fra maten. Alltid tygge maten sakte, og drikke 8 til 10 glass rent vann hver dag for å se de mest merkbare forbedringer i huden din. Matvarer som inneholder de høyeste nivåene av vitamin A er aprikos, gulrøtter, nektariner, brokkoli, gresskar, søtpotet, tomat juice, nepe greener, biff, kalkun og melk.

Juicing

Noen mennesker liker også å drikke sin grønnsaker fordi det kan være vanskelig å finne tid til å spise fem på åtte porsjoner grønnsaker daglig. Juicing gulrøtter og epler er en fin måte å få din daglige dose av vitamin A. Etter noen uker, vil du begynne å merke at huden ser sunnere ut, føles mykere, og er naturligvis mer strålende.

Acne

Vitamin A hjelper huden på så mange måter, men en av de mest merkbare forbedringer av å ta vitamintilskudd eller spiser mat rik på vitamin A er en reduksjon i akne. Akne er en vanlig problem som rammer omtrent alle på et eller annet tidspunkt i livet. Vitamin A er en må-ha supplement for folk som lider av moderat til alvorlig akne.

Aktuelt Vitamin A

Aktuelt vitamin A kan også være svært gunstig for hudpleie eller generell alder forebygging. Vitamin A i Retinol skjema kan brukes lokalt på huden for å minske forekomsten av fine linjer og rynker. Low-level retinol kremer kan finnes i butikken, men høydose kremer må oppnås med en resept fra legen din. Aktuelt vitamin A behandlinger har også blitt brukt til å behandle akne.

Forholdsregler

Hvis du planlegger å ta vitamin A tilskudd, er det viktig å unngå retinol formen for vitamin A. Det er helt trygt å bruke retinol lokalt på huden din, men det kan være skadelig i store doser hvis det er svelget. Kjøp ren betakaroten i stedet, fordi denne formen for vitamin A er like effektivt, og det kan tas i høye doser uten skadelige bivirkninger.


Previous:nothing Next:hva er noen gode vekttap piller?

Relaterte artikler


 • enkle diabetes diett plan
 • kroppen rensing løsninger
 • om grønn te vekttap
 • lav carb dietter og ketose
 • Fordelene med en rå mat detox diett
 • hvordan du bruker næringspyramiden
 • naturlig appetitt suppressant kosthold
 • nonsurgical vekttap
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • problemer med vegetarisk kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com