den mest effektive vekttap piller for kvinner

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-07
Mange kvinner strever med å miste vekt og er stadig på jakt etter det neste "store" ting i vekttap. Vekttap piller rettet spesielt for kvinner kan være effektive i å hjelpe en kvinne miste uønsket pounds. Men er markedet mettet med både over-the-counter og reseptbelagte vekttap medisinering. Kvinner trenger å være utdannet forbrukere når shopping for de mest effektive vekttap pillen. Avhengig av din metabolisme, vil effekten av visse piller varierer fra individ til et annet.

Over-The-Counter Weight Loss Pills

Det er en overflod av over-the-counter vekttap piller, ville så en kvinne være lurt å vite så mye om produktet som hun kan før du kjøper den. En av de nyeste piller på markedet, Alli, også kjent som Orlistat, var opprinnelig en reseptbelagte medisiner for at Federal Drug Administration godkjent som en over-the counter pillen. Som med nesten alle vekttap piller, er Alli den mest effektive når det brukes sammen med et riktig kosthold og mosjon. Alli er et fett blocker og hindrer opptaket av fett i kroppen. Det er viktig å spise en lav-fett diett når du tar Alli for å unngå ubehagelige bivirkninger. Hvis tatt riktig, har Alli vist seg å være et effektivt verktøy i kampen om å gå ned i vekt.

Prescription Weight Loss Pills

Reseptbelagte vekttap medisinering kan bare tas når foreskrevet og anbefalt av en lege. Vanligvis, når et vekttap medisiner er foreskrevet, er pasientens vekt truer helsen hennes og hun har vært mislykket miste vekt strengt med kosthold og mosjon. Reseptbelagte medisiner kan ha ekstreme bivirkninger og kvinnen må være under tilsyn av lege når du tar denne typen vekttap pillen. Selv om det er risiko involvert når du tar noen form for reseptbelagte medisiner, kan fordelene oppveier farene om de kan hjelpe en overvektig kvinne ned i vekt. Reseptbelagte appetitt suppressants inkluderer Adipex eller Phentermine. Et annet kraftig reseptbelagte medisiner kjent som Acomplia er en mottakelig blocker, som blokkerer visse reseptorer i hjernen som gjør folk sultne.

Natural Vekttap Supplements

Natural vekttap kosttilskudd kan vise seg å være svært effektive i å hjelpe i vekttap. Imidlertid er de fleste av naturlige kosttilskudd som ikke er godkjent av FDA. Derfor bør kvinner utvise forsiktighet ved bruk av disse typer kosttilskudd. Noen naturlige hjelpemidler for å miste vekt inkludere inkludering av fiber i kostholdet. I tillegg er en rekke naturlige rettsmidler, spesielt grønn te, som er kjent for sine fettforbrennende egenskaper og kraftige antioksidanter, nå blir spioneringen som en utmerket måte å rev opp en stoffskifte.

Kosthold og trening

Kvinner må huske at det er ingen magisk kur i søken for å miste vekt. Piller alene kan ikke ta av disse uønskede pounds. Det er nødvendig å endre ens oppførsel og livsstil ved å innlemme en sunn måte å spise samt regelmessig mosjon. Integrering vekttap piller eller kosttilskudd er en fin måte å kick-starte et vekttap program. Men for langsiktige resultater, den beste måten å miste vekt og holde den av er å lære hvordan å spise frisk og sunn mat og innlemme øvelsen som en del av din daglige livsstil.

Hensyn

Reseptbelagte vekttap medisinering bør kun brukes til alvorlig overvektige som står overfor flere helseproblemer på grunn av vekten sin. Både over-the-counter piller og reseptbelagte vekttap medisiner har en lang liste over farlige bivirkninger, og dette bør tas i betraktning før du starter noen vekttap programmet. Uansett hvor mye vekt du ønsker å gå ned, bør du også ta kontakt med legen din før du tar noen form for vekttap bistand.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:helsefordeler brokkoli spirer

Relaterte artikler


 • lap-band plassering kosthold
 • hvordan brenne mer kalorier hver dag
 • hvordan å bryte vanen pop
 • hvordan holde ut vekten etter slanking
 • om høy protein diett og hjertesykdom
 • hvor å endre livsstilen for å kontrollere type 2 diabetes
 • mat til dehydrate for å overleve
 • fordeler og ulemper med noni juice behandling
 • historien om glukosemåler
 • hvor å miste 10 pounds i en uke
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com