helsefordeler brokkoli spirer

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-07
Kreft er en av de mest ødeleggende og skremmende sykdommer. Forskerne ser på mat som en måte å bygge opp immunforsvaret evne til å skjerme kroppen mot kreft. Det er mulig at naturen produserer noen av de beste kreft kamp agenter og brokkoli spirer viser seg å være en sterk kandidat

Birth of Broccoli

Brokkoli er nært knyttet til blomkål og et medlem av kål familien. Dette vegetabilsk ble først dyrket i Italia. Det består av to typer teksturer-stilken på brokkolien er ofte hardt og det spirer av brokkoli er myke. Selv om det kan avgi en unappealing lukt når det blir forberedt, det faktisk har en tiltalende smak når kledd opp med smør og krydder.

Næringsstoffer

Kokt brokkoli er lastet med vitaminene A, K og C. Det er en god mengde folat, viktig for gravide kvinner fordi det bidrar til å forebygge anemi i svangerskapet. Det er også kostfiber, som bidrar avskrekke forstoppelse, mangan, som bygger en celler evne til å motstå fri radikal-skade, og kalium, som bidrar til å redusere risikoen for høyt blodtrykk. Andre næringsstoffer som finnes i brokkoli inneholder magnesium, protein og jern, bare for å nevne noen.

Broccoli Sprouts og kreft

The American Cancer Society rapporterer grønnsaker som brokkoli "bidra til å regulere et komplekst system av kroppslige enzymer som forsvarer mot kreft. " Det er bevis for å støtte brokkoli og andre grønnsaker cruciferous kan hemme og til og med stoppe svulster å vokse i slike vitale steder som brystet, lungene og leveren. Derfor bør brokkoli og brokkoli spirer bli vervet som en fast del av kostholdet ditt i en livslang innsats for å avverge kreft.

Andre fordeler av Broccoli Sprouts

Sprinkling tre dager gamle brokkoli spirer i en salat kan gi deg Sulforafane, en antioksidant nyttig i avgifte skadelige enzymer. Brokkoli spirer bedre beskyttelse mot skaden gjort som følge av reduksjon av oksygen. Som mennesker alder, deres lungekapasitet reduseres, fører til forhold knyttet til KOLS. Brokkoli spirer kan bremse ned ved å holde lungene sterke og yngre enn årene ellers tilsier.

Broccoli For Life

Brokkoli er en sunn ingrediens for å legge til nesten alle rett. Du kan strø brokkoli spirer på alt fra din favoritt laks, til kyllingbryst. Damp dem i en gryte og server dem sammen med andre grønnsaker. Prøv å blande dem inn i din favoritt ost sprer seg. Uansett hva du velger, spiser brokkoli på daglig basis, fordi det kan slå ut i å legge år til livet ditt.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:kroppen toxin rens

Relaterte artikler


 • den beste maten for å bygge muskler
 • matvarer for å unngå for et sunt hjerte
 • gode tilskudd til å ta for vekttap
 • ernæring for diabetikere
 • Hva er Noni brukes til?
 • fakta om xenadrine
 • ernæring og hydration under trening
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise mat
 • hvordan å gå ned i vekt uten å telle kalorier eller fett
 • lene mat diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com