kroppen toxin rens

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-07
Den menneskelige kroppen er utsatt for en rekke giftstoffer hver dag. Disse giftstoffene kommer fra forurensninger i maten vi spiser, vannet vi drikker og luften vi puster. Rensing kroppen for giftstoffer kan innebære innebære alt fra inntak spesifikke urte rettsmidler for å fysisk jobbe giftstoffer ut av muskler gjennom terapeutisk massasje

tiltak

Toksiner -. Ofte referert til som mucoid plakk-bygge opp sakte i fordøyelseskanalen og tarmene over tid. Inntar bestemte urter, næringsstoffer eller vitaminer tillater kroppen å fortsette sitt naturlige funksjoner samtidig kvitte seg med overflødig avfall og giftige materialer. Nøyaktig hvilke kosttilskudd bør brukes til å rense kroppen er avhengig av den enkeltes ønskede utfall. For eksempel har urter som ingefær, lakris og peppermynte vært kjent for å lette magesmerter og hindre overflødig gass. Svisker eller urter høy i fiber brukes til å skylle fordøyelsessystemet, kvitte kroppen for giftstoffer gjennom naturlig utskillelse.

Vanligvis vil de fleste avgifte dietter omfatte ett av flere grunnleggende elementer. De vil omfatte hovedsakelig økologisk og ubehandlet mat som korn, nøtter eller frø. De vil innlemme drikke store mengder vann (over 2 liter per dag) for å skylle ut urinveiene. Sunn doser av frukt og grønnsaker bør ta presedens på grunn av det høye fiberinnholdet. Til slutt, garnityr en diett med melk tistel frø eller yucca root ekstrakt kan ytterligere hjelp i detoxifying prosessen.

Motsatt bør dietter unngå alkohol og tobakk samt drikke høy på koffein eller karbonatisering. Bearbeidet mat eller mat som inneholder spor av plantevernmidler bør unngås under avgiftning.

Terapeutisk massasje

Det er faktisk mulig å frigjøre giftstoffer som naturlig å bygge opp i muskler og ledd over tid ved fysisk massere dem. Muskler som er stive eller knyttede bør bli massert av en profesjonell massør for å hindre blåmerker.

Terapeuter vanligvis planlegge massasje økter hvor som helst 15-90 minutter i lengde. I løpet av økten, vil en massør legge trykk på viktige punkter i kroppen, slik som skuldre, legger og armer for å avlaste såre muskler. Gjør du lar det giftstoffer tidligere bosatt i musklene til å slippe tilbake inn i blodet. Essential olje eller krem kan også benyttes i løpet av økten til å slappe av muskler, redusere friksjon og drepe bakterier som forårsaker giftige oppbygging.

Pass på å drikke mye vann etter å ha gjennomgått en profesjonell massasje. Dette gjør at giftstoffer til å strømme fritt ut av kroppen uten å returnere til musklene.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:om 7 dagers dietten

Relaterte artikler


 • bivirkningene av Dexatrim
 • hva er en stor HDL-nivå?
 • hvordan å gå ned i vekt, forbereder seg på å vinne Ardennerslaget
 • vekttap for moms
 • hvordan å forstå viktigheten av magnesium rike grønnsaker
 • hvordan å lære kroppen å transformere informasjon gratis
 • best diabetiker dietter
 • hvor ofte bør du ta Hydroxycut?
 • Farene ved pankreatin
 • barrierer til et sunt kosthold diabetes
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com