om 7 dagers dietten

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-09-07
The Seven Day Diet er en plan som har en annen matvaregruppe hver dag i en uke. Det har blitt sagt å hjelpe tilhengere tape opptil 10 pounds i en uke, men virkelig er en kortsiktig løsning, som de fleste få vekten tilbake så snart de sluttet i kostholdet. Det er fordi det er svært lavt i kalorier-og anses å være ikke på langt nær balansert nok

Dag 1

Den første dagen i Seven Day Diet består av annet enn frukt. Med andre ord, kan du spise så mange frukt og drikk så mange fruktjuice som du vil. Det er ingen grense (selv om den "offisielle" diett forbyr bananer). Selv om dette vil du føle deg mer energisk, vil du bli alvorlig mangler protein på den første dagen

Dag 2

Den andre dagen av Seven Day Diet følger de samme prinsipper som den første -. Bortsett fra du skifter ut frukt med grønnsaker. Det betyr at alle grønnsaker ditt hjerte og magen begjær, inkludert vegetabilsk juice og vegetabilske suppe.

Dag 3

Ta de to første dagene, kombinere dem, og du har dag tre av de syv Day Diet. Dette er kanskje den sunneste dagen av planen-som ingen ville krangle om en meny som lar deg spise så mange frukter og grønnsaker som mulig. Hvis du velger å følge denne planen, kan du øke den ernæringsmessige verdien av de tre første dagene ved å spise kun frisk frukt og grønnsaker og unngå hermetisert eller fryst.

Dag 4

Den fjerde dagen av Seven Day Diet er den rareste av dem alle. Menyen krever åtte bananer og fire glass melk-som er interessant, vurderer både bananer og melk ble forbudt i løpet av de tre første dagene. I alle fall, er dette en dag på diett hvor flest tilhengere føler seg fryktelig sulten, så åtte bananer fall langt unna de foreslåtte daglige kalori (minst 1500 kalorier).

Days 5-7

The siste tre dagene av Seven Day Diet består av de samme menyen: Fire 3-oz. biter av kjøtt (enten magert kjøtt, eller broiled eller bakt kylling eller fisk) og ubegrenset grønne grønnsaker (brokkoli, squash, selleri, for å nevne noen) hver dag. Som den tredje dagen, de tre siste dagene av planen er relativt friske. Nøkkelen er å helt unngå stekt eller panert kjøtt, fjærfe eller fisk, og for å ikke oversvømme maten med høy-kalori sauser og dressing.

Seven Day Synopsis

For det meste, gjør Seven Day Diet ikke seg til teorien om at den beste måten å opprettholde en sunn livsstil er å spise fire eller fem små, men balansert, måltider gjennom dagen. Igjen er sluttresultatet vanligvis tilbakeføring av tapte vekt kort tid etter de syv dagene slutten. Som sagt, det kan være en rask måte å slippe noen pounds uten helt å sulte deg selv, og det gjør fremme bare sunne valg.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:hvilke matvarer føre til høyt kolesterol?

Relaterte artikler


 • grønnsaker for en høy protein diett
 • om høy protein dietter og vekttap
 • vitaminer for menopause symptomer
 • hvordan å akseptere diagnosen cøliaki
 • Listen over hjerte sunn mat
 • Hvordan kan jeg gå ned i vekt etter en keisersnitt?
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise mer frukt og grønnsaker
 • Listen over sunn og usunn mat
 • diett-vennlig mat
 • hjerte smart kosthold planer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com