Paleo kosthold frokost

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-04-07
The Paleo Diet er også kjent som huleboer kosthold eller jeger-sanker kosthold. The Paleo eller paleolittiske Diet er designet for å etterligne måten våre forfedre spiste: tidkrevende ubehandlet, naturlig mat. Troen bak dette er at mange sykdommer som kreft, diabetes, fedme, og akne er delvis forårsaket av inntak av matvarer vi er ikke genetisk tilpasset å spise

Paleo Diet Foods

Det grunnleggende prinsipp Paleo Diet er å unngå mat som inneholder korn, belgfrukter, soya, melk, salt, gjær, behandlet sukker, og stivelsesholdige grønnsaker som poteter eller yams. Dette kan forlate dieters lurer på hva slags mat de kan spise. Frukt og de fleste grønnsaker er akseptable på Paleo Diet. Alle kjøtt, egg, nøtter (unntatt peanøtter, som er belgfrukter) og mutter mel er akseptable. Med litt kreativitet, kan de fleste typiske moderne matvarer gjenskapes innenfor disse retningslinjene.

Pannekaker

Pannekaker inkluderer vanligvis mel og melk, som ikke er Paleo Diet-vennlig. Imidlertid kan hvetemel byttes ut med mandel mel, tilgjengelig i helsekostbutikker, og kokosmelk, tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker, er en god erstatning for vanlig melk. Prøv å blande sammen en kopp mandel mel, en kvart kopp kokosmelk, ett egg, og en liten håndfull blåbær i en bolle. Stek røren på en varm stekepanne, snu pannekaker når små gassbobler i røren. Denne oppskriften gir fire små pannekaker og gir en frokost servering.

Egg

Siden kjøtt og egg er akseptabelt på Paleo Diet, bacon eller biff og egg kan nytes til frokost. En omelett med sauterte grønnsaker som paprika, sopp, løk og spinat er et flott eksempel på en Paleo Diet frokost. Det omelett kan bli toppet med frisk salsa og skiver avokado og serveres sammen med kokt bacon eller pølse.

For travle morgener, utarbeide en crustless quiche natten før. Denne retten vil holde i kjøleskapet i inntil fem dager, og skiver kan varmes raskt i mikrobølgeovnen. En enkel oppskrift for crustless quiche er som følger: Varm en spiseskje olivenolje i en stor stekepanne. Legg en halv løk, hakket, og en rød paprika, hakket, kok til løken er gjennomsiktig. Legg til en 10-unse pakke med frossen spinat, tint og drenert, og kok til det overskytende fuktigheten har fordampet. Beat fem egg i en stor bolle og rør den kokte grønnsaker inn eggene og smak til med salt og pepper etter smak. Hell alt i en smurt 9-av-13-tommers panne og stek ved 350 grader i 30 minutter eller til eggene er satt. Denne oppskriften gir åtte porsjoner.

Smoothies

Lag en Paleo smoothie ved å kombinere mandel eller kokosmelk med isbiter og friske eller frosne bær i en blender. Legge mutter Butters som mandel smør eller cashew smør kan øke proteininnholdet og legge smak til smoothie.


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:hvor mange karbohydrater å spise

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige måltidsplanlegger
 • mat som helbreder Barretts øsofagus
 • lav protein diett
 • den beste juice oppskriften for å få din daglige probiotika
 • hvordan du miste vekt ved hjelp av diett hemmeligheter
 • hvordan å gå ned i vekt nesten uten å prøve - og holde den av
 • den helbredende kraften i eddik
 • ultimate energi rens
 • kolon rensing og avgiftning
 • diett tips for et sunt hjerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com