Slik smertefritt kutte kalorier fra kosten din

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2010-01-12
Ferien er over og du kan ha pakket på uønsket vekt siden Thanksgiving. Din nyttår Oppløsning er å miste noen pounds du utilsiktet legger på og komme i bedre form. Her finner du noen enkle måter å kutte kalorier fra kosten og gå ned i vekt uten å sulte eller nekte deg din favoritt mat

Du trenger:. .
Ønske om å gå ned i vekt nå!Evne til å ta bedre mat valg.


en.
Bruk Extra Virgin Olive Oil når matlaging. For eksempel, damp alle grønnsakene og deretter kaste dem med litt olivenolje, en klemme av sitron og krydder etter smak. Den kan brukes når sautà © ing, steking, baking osv. Olivenolje er bedre for din generelle helse som den har 0% kolesterol, og er rik på vitaminer som bekjempe aldring. Studier har vist at olivenolje beskytter mot hjertesykdom ved å kontrollere LDL ("dårlig") kolesterol nivåer samtidig øke HDL (det "gode" kolesterol) nivåer.
To.
Alltid Bruk lite fett dressing. En tilsynelatende lav i fett måltid som for eksempel en salat kan inneholde en svimlende sum av fett og kalorier. For eksempel: McDonalds's Crispy Chicken Bacon Ranch Salat med Newman's Own Ranch Dressing inneholder 51 gram fett (11,5 gram av den totale er mettet fett,) 85 mg kolesterol, og 1570mg av natrium. Er ikke det et bedre alternativ der ute? Ja, aldri bestille en salat som har sprø noe i den og velge det bort for fettfattig dressing på siden. Aldri skyll din salat i dressing, dip i stedet.
Tre.
Hvis du har en burger og pommes frites (jeg kunne ikke leve uten) ber om at de holder mayo, dressing og ost. I stedet for brus har vann. Nyt frites, men spiser bare halvparten av bestillingen din.
Fire.
Ved utarbeidelsen supper eller å ha suppe på en restaurant, gå for den vegetabilske buljonger stedet for krem basert, tyngre supper. Din suppe og salat kan bidra med hundrevis av kalorier til måltider, og du har ikke engang hatt hovedretten ennå.
Fem.
Gå for fiber-rik korn som inneholder 200 eller færre kalorier per kopp i stedet for fancy multigrain og all-naturlige alternativer som kan fortsatt være høy i sukker og fett, selv om de er markedsført som "sunn". Granola er ofte ristet med olje og honning og kombinert med nøtter og tørket frukt som rosiner gjør det høyt i kalorier. Så, er det viktig å velge lav-fett granola, når tilgjengelig.
6.
Stedet for rødt kjøtt har så mye kylling, kalkun og fisk så ofte som mulig. Bli en sjømat entusiast og har makrell, sjø ørret, sild, sardiner, Albacore tunfisk og laks, som er rike på omega-3 fettsyrer og høyt i selen og lite mettet fett.
7.

Flytt mer. Hvis du er hjemme matlaging og rengjøring eller skru opp musikken og dans mens du gjør dine oppgaver. Du vil brenne masse kalorier, og det vil ikke føles som du arbeider ut. Pluss det er en stor sjanse til å øve på dansetrinn til neste gang du får muligheten til å vise dem frem. Walk så mye som mulig. Gå rundt hjemmet ditt når du er på telefonen og /eller gjøre hopping knekt eller crunches under reklamepausene når du ser din favoritt TV-show. Du vil få en økt i mens du gjør noe du elsker. Kall det moro av foreningen.
8.
Følg disse enkle tipsene, og du vil miste vekt uten engang merke.


Previous:hvordan å lindre og forebygge smerter i korsryggen Next:hvordan en overgang til et glutenfritt livsstil relativt smertefritt

Relaterte artikler


 • leddsmerter og kosthold
 • hvordan bruke cayennepepper for leddgikt smerte
 • hvordan å miste buk fett smertefritt
 • hvordan komme i bedre form
 • hvordan å nå dine vekttap mål
 • hvordan begynne å spise sunt - smerten gratis måte
 • hvordan å gå ned i vekt for travle mennesker
 • medisiner og mat å avlaste nedre abdominal gass smerter
 • hvordan du bruker det beste havet salt for helsen din
 • hvor å miste vekt smertefri og enkel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com