einebær og rosiner for smerte

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2010-01-12
Kroniske smerter, enten fra leddgikt eller revmatoid forhold, rammer mange mennesker. Tallrike smerte behandlinger er lett tilgjengelig. Noen behandling teknikker, slik som injeksjoner eller reseptbelagte medisiner, kan oppnås bare gjennom legen din, mens andre, for eksempel over-the-counter NSAIDS eller aspirin-baserte rettsmidler, kan du få deg. Noen mennesker, skjønt, ville sette pris på en naturlig mat-basert alternativ for smertelindring. En slik for tiden populære bøte innebærer einer bær derivater sammen med rosiner.

En Alternative

Juniper bær er de små blå-grå frukt av einer anlegget. De er mest brukt som en primær ingrediens i gin. Også har bær eller deres ekstrakter lenge blitt brukt til medisinske formål, herunder smertelindring. Golden rosiner er verdsatt i helsekostbutikker vilkår for sin høye sulfide innhold. Disse produktene, spesielt i kombinasjon, kan gi smertelindring for ulike plager.

Mange krav er blitt gjort om einebær. Native amerikanere angivelig brukte bær, juice deres, og deres oljer for sykdommer fra forkjølelse av veneriske sykdommer, infeksjoner, og både kroniske og akutte smerter. Einebær er fortsatt populære, og antas å gagne fordøyelsessystemet, urinveiene og immunforsvaret. De har en distinkt smak furu, som la merke til i gin, og blir noen ganger brukt som en ingrediens matlaging, mer i Europa enn i USA

rosiner, på grunn av sin høye sulfide innhold, er antatt å ha mange helsefordeler, inkludert kardiovaskulære effekter og immunsystem støtte. Siden rosiner er billig, lett å få tak i, flavorful og sunne, de er en populær mat. Kombinere einebær og rosiner kan gi en anti-inflammatorisk nytte og smertelindring.

Anskaffelse og bruk av ingredienser

einebær, deres ekstrakter og oljer kan kjøpes i helsekostbutikker og på enkelte stoffet butikken eller dagligvarebutikk Store supplement counters. The enkleste form til å bruke er gin, opprinnelig destillert som en tonic for gikt. Noen oppskrifter slå sammen disse to ingrediensene. En veldig populær oppskrift, varianter av dem kan bli funnet på mange nettsteder, er for gin-gjennomvåt rosiner. Selv om oppskriftene kan variere litt fra hverandre,. De alle kaller for flere dager av soaking gylne rosiner i ren gin, deretter spise et visst antall av dem daglig

Forholdsregler Hensyn

Einebær er kjent for å ha en betydelig effekt på nyrene og urinveiene. Derfor, noen med nyre /urinveislidelser problemer bør unngå å bruke bær eller deres pakke. Einebær har også en blodfortynnende effekt, og bør ikke brukes sammen med blodfortynnende som Coumadin. I tillegg kan einer føre til livmor sammentrekninger fører til spontan abort, bør derfor ikke brukes av gravide kvinner. Fjerde, alkoholikere, utvinne alkoholikere eller personer med rus problemer bør ikke spise gin-gjennomvåt rosiner men bør finne en annen måte å kombinere disse stoffene når søker smertelindring. Endelig bør einer produkter brukes kun for begrensede perioder som angitt på emballasjen. Disse retningslinjene bør følges flittig. Ikke fall bytte for den misforståelse at "naturlige=safe. "


Previous:matvarer for å kurere menstruasjonssmerter Next:leddsmerter og kosthold

Relaterte artikler


 • olivenolje rettsmidler for magesmerter
 • hvordan vite om du er en følelsesmessig eater
 • hvordan du bruker gurkemeie for å redusere betennelse og smerte
 • hvordan komme i form og leve et langt liv
 • hvordan du legger til mer fiber i kosten
 • hvordan gjøre trene og komme i form moro
 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • hvordan du kan redusere salt i kosten uten at det går smaken
 • hvordan du har en høy fiber diett
 • hvordan en overgang til et glutenfritt livsstil relativt smertefritt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com