hvor å miste vekt (uten å føle smerte!)

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2010-01-12
Jeg tror ikke jeg noen gang har møtt noen som ikke ønsker å miste noe vekt. Enten det være fem pounds eller femti pounds, den aller første og viktigste steget å bestemme du ønsker å gå ned i vekt. Høres enkelt, men du virkelig må være forpliktet til å holde seg til den nye rutinen. Det er lett å skli tilbake til gamle vaner eller uendelige forteller deg selv "jeg skal starte i morgen. " Så i ånden av starter i dag, her er noen enkle, no-brainer, smerte gratis tips

Du trenger:.
engasjement.
forhånd planlegging.
støtte fra venner, familie og kolleger.


en.
Så du virkelig, virkelig, virkelig mener det denne gangen. Første steg er å gå gjennom pantry din. Fristelsen er overalt, men her er ett sted du kan eliminere det-hjemme. Fjerne elementer du vet du ikke bør spise eller vil bli fristet til å spise i mengder du vet er over toppen. Dette inkluderer ting som jumbo størrelse poser med chips, murstein størrelse blokker med ost og som konfekteske donuts i skjul på toppen av kjøleskapet. En sikker brann måten å sikre at disse elementene forsvinner (og ikke gå til avfall) er å bringe dem til å jobbe der de vil spise noe!
To.
Hold deg unna kjepphest dietter, gjør de ikke. Etter å ha bodd på cottage cheese for et par dager vil du kaste hendene i været og bestemmer du heller vil være fett! Du må endre måten du nærmer deg maten og ikke føler fratatt. Hvis du spiser et balansert kosthold og fylle opp på godsakene (frukt, grønnsaker og magert kjøtt) du ikke vil ha mye rom igjen for ostekake. (Dette selvfølgelig betyr ikke at du ikke kan ha en bit her og der. )
Tre.
Snakker av ostekake, kan du ha godbiter-i moderering! Budsjett matinntaket, den beste måten å gjøre dette på er å holde oversikt over hva du spiser. Studier viser at personer som holdt en food journal under dietten mistet mer vekt. Den rene Sannheten er, er vi ikke betaler oppmerksomhet til hva vi spiser når vi greier oss i ansiktet mens du snakker i telefonen, kjører til jobb, sitter foran datamaskinen. Dette bringer meg til mitt neste steg. . .
Fire.
Nyt maten. Dette vil hjelpe kroppen din register som er fornøyd. Ved å spise, til pause mellom porsjoner gi kroppen din litt tid å innse at det er full. Ni av ti ganger vil du innse at du ikke egentlig vil at andre hjelper. Lagt bonus-du kan ta dem igjen overs til å jobbe, og dropper dyre fastfood lunsj.
Fem.
Vann. Drikk nok av det. Begrens væske inntaket til vann eller sukkerfri drikke. Sugar inntatt via juice og brus er tapt kalorier du kan sette mot noe bedre. Like ostekake. Hopp over juice og ta et eple, går dette tilbake til trinn to-budsjettering inntaket.
6.
Plan fremover. Spis frokost, ta med frisk frukt og grønnsaker til å fungere. Du vil bli mindre fristet til å angripe salgsautomat formiddagen. Planlegging er også viktig når du skal ut å spise eller ta en fest på lørdag. Unngå "skyld mat" hele uken og du vil føle at du fortjener at cup cake på junior fest.
7.
Flytt rundt! Lek med barna i parken, ta en rask spasertur-bringe hunden. Tretti minutter med moderat trening hver dag gjør underverker for din helse-fysiske og psykiske. Ingen tid? Ta den lange veien til badet på jobb, levere inter kontoret posten i person, gå en ekstra stopp på toget på vei hjem.

Tips og advarsler


 • Fokus på å være sunn, ikke på tallene på skalaen. Hvis du MÅ veie i, husk å veie deg rundt samme tid hver uke. Fortvil ikke hvis nummeret ikke er synkende raskt nok for deg. Real vekttap er en langsom prosess og gradvis vekttap er vekten som holder seg!
 • Bulk opp måltidene med grønnsaker eller couscous. Disse kosthold vennlige matvarer hjelper å føle deg full uten å bryte mat budsjettet banken!
 • Prøv en regimented mat plan som Weight Watchers hvis du trenger mer struktur eller ønsker å gjøre noen venner som vet nøyaktig hva du går gjennom.
 • Tenk Big, begynne i det små. Husk hver lille bit hjelper, selv noe så lite som å hoppe over sukker i morgenkaffen.
 • Ikke prøv å gå ned i vekt for noen andre. Hvis noen ikke liker deg på grunn av din utover utseende de sannsynligvis ikke er verdt å vite.
 • Real vekttap, sunn vekttap tar tid og engasjement. Ikke forvent å se ut som en cover modell i 30 dager.
 • Beware ikke å feiltolke støtte fra venner, familie og kolleger. Det er lett å bli fornærmet når de subtilt nevner noe kan være fetende.
 • Radikale endringer i matvaner ikke kommer til å arbeide i det lange løp, og enhver endring, uansett hvor små vil ta noen få brukt til.
 • Couch poteter kan ikke bli tri idrettsutøvere over natten. Ikke over anstrenge deg prøver å finne ut. Hvis du skader deg selv vil du ikke kunne gjøre NOE trening.
 • Ikke la folk ta motet fra deg. Du vil bli overrasket over hva en forskjell det gjør når du føler deg trygg på deg selv.


 • Previous:hvordan en overgang til et glutenfritt livsstil relativt smertefritt Next:Slik smertefritt kutte ned på sukker

  Relaterte artikler


 • kan kroniske leddsmerter reduseres med viktige næringsstoffer?
 • hvordan komme i bedre form
 • hvordan gjøre enkle endringer i kostholdet ditt
 • hvordan å behandle og forebygge hemorroider naturlig og smertefritt
 • hvordan å nå dine vekttap mål
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
 • hvordan en overgang til et glutenfritt livsstil relativt smertefritt
 • kosthold for menstruasjonssmerter
 • olivenolje rettsmidler for magesmerter
 • hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com