hvordan å gå ned i vekt uten smerter

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2010-01-12
Den beste måten også gå ned i vekt er å gjøre små og enkle endringer i matvaner. Vedta en sunnere livsstil vil hjelpe deg å miste vekt og holde den av

Du trenger:. . .
Hel grainsFruits og vegetablesHealthy snacksLean protein sourcesCinnamon


en
Hvis går du på diett for å tap vekt, er sjansen når du går av dietten du kan få det tilbake. Siden du ikke endret matvaner, vil dietten resultatene kun være midlertidig. Den beste måten å gå ned i vekt er å gjøre noen grunnleggende endringer i holdninger og matvaner som ikke er radikale. Finn måter å sakte endre spise vaner som du enkelt kan fortsette for resten av livet.
To.
Det første og enkleste måten å telle ned på kalorier, er å begynne å etablere delen kontroll og foreta sunnere valg på menyvalgene. Restauranter har en tendens til å alltid gi deg mer mat enn du trenger, og tilbyr matvarer som har altfor mange kalorier. I stedet for å gå for at stekt fisk og pommes frites, få broiled versjonen med blandede grønnsaker. Split eller dele et måltid med en venn eller bare spise to tredjedeler av måltidene dine og ta resten hjemme for morgendagens lunsj.
tre.
Drikk mer vann. Kroppen din sparer naturlig vann hvis du ikke ordentlig hydrat på regelmessig basis. Når du begynner å gi den riktige nivåer av vann, vil kroppen begynne dumping overdreven det har vært holdt for en reserve. Vann er tungt og når du får riktig syklusen skal du holde mindre vann.
Fire.
Walk 2 til 3 ganger i uken, starter treg hvis du trenger, men forlenge tiden og avstand som du blir mer komfortabel. Turgåing hjelper deg å forbrenne mer kalorier og har mange gode side fordeler. Bruke ekstra tid med venner og familie eller til og med kjæledyret ditt. Turgåing kan forbedre muskel tone, pust, sirkulasjon, og med redusere stress.
Fem.
Det er ca 3500 kalorier til et halvt kilo. Du kan enkelt fjerne 250 kalorier per middag og lunsj med porsjon kontroll og sunn mat valg. Du kan også slippe overflødig vann og miste et par pounds av vekt. Walking 2 til 3 ganger i uken kan brenne en annen 900-1000 kalorier per uke. Disse små endringer kan redusere kaloriinntaket med ca 4500 kalorier per uke.
Gjøre små endringer i livsstil som du kan opprettholde kan være den beste måten å miste vekt og holde den av. Å miste 4-5 pounds per måned ikke kommer til å stresse deg eller din kropp og er mye lettere å vedlikeholde. Kutte ned på kalorier og legge litt trening vil også forbedre din helse generelt og til og med føle deg bedre.

Tips og advarsler


 • Gjør dette til en familie prosjektet og få alle på programmet. Overholder disse små endringene i måltider hjemme også. Gjør deg diagrammer for alle og gratulerer og belønne små mål underveis.
 • Pick forskjellige steder å gjøre din gå. Kanskje annen by parker, gå på stranden eller innsjø å gå, finne nye steder å utforske mens du går. Dette vil legge et lite eventyr å utøve din og faktisk gjøre det morsomt.
 • Ta med noen av de kjente super mat som gir deg maksimal maten fordeler som mandler, spinat (rå i salater er lett), bønner, tomater, havre, søte poteter, kalkun, broccoli, appelsiner, laks og annen fisk. De fleste av matvarer gir god ernæring, har høyt fiberinnhold, og kan også senke kolesterolet.
 • Hvis du har noen alvorlige helseproblemer, alltid sjekke med legen din før du starter noen vekttap programmet.


 • Previous:olivenolje rettsmidler for magesmerter Next:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader

  Relaterte artikler


 • koffein tilbaketrekning og muskelsmerter
 • hvordan du legger til mer fiber i kosten
 • hvordan å avgifte kroppen din
 • hvordan å gå ned i vekt på vegan til middag kosthold
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
 • hvordan du endrer kosthold for å redusere leddgikt smerte
 • hvordan du kan redusere salt i kosten uten at det går smaken
 • hvordan å bekjempe abdominal bloating
 • kalsiumtilskudd og leddsmerter
 • kosthold for menstruasjonssmerter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com