hvordan å lindre og forebygge smerter i korsryggen

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2010-01-12
Har du noen gang hatt smerter i korsryggen? Hvis ja, vet du hvor ødeleggende smerten kan være. Allerede som tenåring ville jeg finne meg selv ute av stand til å fungere til tider på grunn av smerten. Flere ganger i året, hvert år, ville jeg være plaget med forferdelige smerter som varer i flere uker av gangen. Over tid, har jeg kommet finne at det er et par ting som kan gjøres for å bringe lettelse

Du trenger:. .
75cm Fitness Ball
Inversjon Tabell.


en.
Lær deg å gjenkjenne tegn på at et problem kommer. For meg er det alltid litt ubehag som står foran en omfattende back problem. For mange år ignorerte jeg dette signalet, men nå som jeg gjenkjenner det for hva det er, bruker jeg den til å forsøke å takle problemet på hodet før det blir noe dårligere.
To.
Min første forsvarslinje mot en møtende problem er min fitness ball. Det er en stor (75cm) neoprene ball som brukes for å gjøre enkelte øvelser. Det koster rundt $ 20. 00 på en lokal sportsbutikk. Jeg bruker et par minutter bare ligge med ansiktet ned på denne ballen et par ganger om dagen. Min kiropraktor referert til dette som dekompresjon. Jeg tror gjør dette er den primære grunnen til at jeg har ikke hatt en back problem i over et år. Når jeg har gjort noen aktivitet som jeg føler kan ha startet en blusse opp, vil jeg bruke ballen litt oftere.
Tre.
Min første kjøp før du kjøper den fitness ballen var en inversjon tabellen. Mine ryggproblemer ble den verste de noensinne hadde vært. Jeg var ute av arbeid i over en uke og trengte å gjøre noe for å komme tilbake på føttene mine. En kollega hadde anbefalt en inversjon tabellen før denne episoden, så jeg skjønte noe var verdt et forsøk på dette punktet. Det var litt dyr, rundt $ 200, men endte opp med å bli en svært lønnsom investering. I utgangspunktet, du går ut på å dette oppreist tabellen, stropp i anklene og deretter lene seg tilbake og bordet snur du opp ned. Vinkelen at det setter deg på er justerbar slik at du ikke trenger å være helt opp ned. Dette var pausen at jeg hadde ventet på. Selv om lettelse varte bare i korte perioder, var det umiddelbar lettelse. Smerten vil gradvis komme tilbake, men jeg kunne begynne å stå opp og bevege deg rundt. Ved hjelp av det 3 eller 4 ganger om dagen da min smertene er på sitt verste hjelper virkelig ut.
Fire.
Det siste minnet jeg har av ryggen min skade gikk inn i min akupunktør kontor. Da jeg forlot den dagen smertene var borte. Dette var ikke mitt første besøk til å se ham. Jeg hadde gått to ganger i uken i ca tre uker. Samlingene var meget bra og det var alltid forbedring fra da jeg gikk på da jeg gikk ut. Men siste gang var annerledes. Jeg visste da jeg forlot den dagen at problemet mitt var borte. Bruk av utstyret i fremgangsmåten ovenfor har jeg holdt problemene borte i over et år.

Tips og advarsler


 • Jeg synes det er lettere å sove på mine sider med knærne litt bøyd (semi fosterstilling)
 • Bruk fitness ball hver dag, ikke bare når det er et problem
 • Ikke alle ryggsmerter er den samme. Søk råd hos din lege


 • Previous:hvordan bli slank lår Next:Slik smertefritt kutte kalorier fra kosten din

  Relaterte artikler


 • hvordan en overgang til et glutenfritt livsstil relativt smertefritt
 • matvarer for å kurere menstruasjonssmerter
 • leddsmerter og kosthold
 • hvordan vite om du er en følelsesmessig eater
 • hvordan du velger rotfrukter som lette leddgikt smerte
 • hvor å miste vekt smertefri og enkel
 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
 • hvordan du har en høy fiber diett
 • hvordan du bruker gurkemeie for å redusere betennelse og smerte
 • hvor å konvertere vegetarisk mat guide pyramide til handleliste
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com