hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2010-01-12
Er å spise fet rødt kjøtt gjør leddgikt smerte verre? En fersk studie publisert i det medisinske tidsskriftet, Annalene av de revmatiske sykdommer, fant at det kunne være gunstig for leddgikt lider å følge en diett høy i frukt og grønnsaker og lite mettet fett. Sammen med andre bevis på at kostholdet kan påvirke revmatoid artritt utvikling eller progresjon, kan det bare bidra til å prøve noen enkle kosttilskudd endringer. Rødt kjøtt vanligvis har høye nivåer av mettet fett
en.
Start med små steg. For eksempel, hvis du spiser rødt kjøtt til hvert måltid, prøver å kutte det røde kjøttet ut av ett måltid hver dag. Hvis du spiser en porsjon om dagen, hver dag i uken, kan du prøve å redusere antall dager du spiser rødt kjøtt gradvis, til du spiser svært lite eller ingen i det hele. Hold oversikt over smerter symptomer å merke forbedringer.
to.
Vær oppmerksom på porsjonsstørrelser. De fleste amerikanere spiser store porsjoner av alt, og rødt kjøtt er ikke noe unntak. For noe kjøtt, er den anbefalte servering størrelsen på størrelse med en kortstokk og ikke mer. Sammenlign dette med den gjennomsnittlige steakhouse biff eller restaurant burger. Bonus tips: kutt del ned, og har serveren fjerne ekstra før du spiser
3
Svinekjøtt er ikke regelen. . "De andre hvitt kjøtt. " er, om det kommer fra et pattedyr, er det et rødt kjøtt. Ved denne definisjonen, kalvekjøtt (baby ku), lam, vilt (rådyr), svinekjøtt, geit, kanin og bøffel (a. k. a. bison) kjøtt er alle "røde", uansett hva deres smart markedsføring gurus prøver å fortelle deg. Bare se på den før du koker den. Hvis det ser rosa eller rødt når rå, det sannsynligvis regnes som rødt kjøtt.
Fire.
Trim fettet, velg magre kutt eller erstatte "rødt" kjøtt med "hvit # x201D; kjøtt. Hvis du spiser rødt kjøtt, bør du alltid klippe bort synlig fett før du koker den. Også lære som kjøttstykker er de minst fet og hold deg til disse. Til slutt, prøv å erstatte rødt kjøtt med hvitt kjøtt eller, best av alt, en vegetarianer eller veganer alternativet når det er mulig.
fem.
Mange bekymrer at hvis de ikke spiser nok rødt kjøtt, vil de utvikle anemi. I mange tilfeller med Standard American Diet (SAD), er dette sant, fordi amerikanerne forbruker svært få jernrike grønnsaker. For å øke jern absorpsjon, spiser jern-rik mat med vitamin C matvarer, som sitrusfrukter. Tanniner finnes i kaffe, te eller rødvin kan minske jern absorpsjon. Dessverre, noen av de medisiner som brukes til å behandle revmatoid artritt har også anemi som en bivirkning.
6.
Du kan bekymre at ved å redusere fett rødt kjøtt inntak, kan du ikke få nok protein. Den store myte er at mennesker trenger å konsumere protein for å bygge muskler, men dette er rett og slett usant. Mennesker trenger aminosyrer å bygge spesifikke proteiner for menneskelige organer, og de trenger ikke å få dem fra kjøtt. Se på hester, gorillaer, elefanter og andre strengt vegan pattedyr og sette slike tåpelige bekymringer for å hvile.

Tips og advarsler


 • Hvis du finner kan du ikke gi opp fet rødt kjøtt sammen, prøv å tenke på det som et krydder. Å ha en gigantisk salat med litt bacon smuldret på toppen er et mye bedre alternativ enn å ha en BLT, som har vei færre grønnsaker og vil trolig komme på usunne raffinerte brød å starte opp.
 • Høyere rødt kjøtt forbruk, samt da forbruket av ting som full-fett meieriprodukter, er blitt assosiert med alt fra hjertesykdom og kreft til diabetes og hjerneslag. Redusere fet rødt kjøtt i kostholdet ditt kan være en effektiv og rimelig måte å bidra til å redusere leddgikt smerte eller progresjon-samt forbedre din helse på utallige måter.


 • Previous:hvordan å lette leddgikt smerte ved å redusere bearbeidet mat Next:nothing

  Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere salt i kosten uten at det går smaken
 • hvordan du legger til mer fiber i kosten
 • fibromyalgi smertelindring kosthold
 • hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte
 • hvordan å gå ned i vekt for travle mennesker
 • hvordan du bruker det beste havet salt for helsen din
 • Slik smertefritt kutte ned på sukker
 • hvordan komme i form og leve et langt liv
 • hvordan bli slank lår
 • hvor å konvertere vegetarisk mat guide pyramide til handleliste
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com