kalsiumtilskudd og leddsmerter

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2010-01-12
Leddsmerter er et vanlig symptom på en rekke medisinske tilstander. Alt fra leddgikt og senebetennelse å forstuinger, brudd og brusk tårer kan forårsake det. Svekkelsen av bein og kalsium forekomster der leddbånd møte benet kan også forårsake leddsmerter, og begge kan være knyttet til mengden av kalsium en person forbruker

The Bone Bank

Tenker på bein som et "bein bank" gjør viktigheten av kalsium lett å forstå. Når kroppen ikke bruker nok kalsium, begynner det å gjøre "uttak" fra benet banken til å gjøre opp for mangelen. Over livsløpet, kan det hende at bein blir tynne og svake og utsatt for brekkasje.

Misforståelse

I følge Doctoryourself. com, er mange mennesker overrasket over å høre at kalkavleiringer dannet på leddene ikke er knyttet til et overskudd av kalsium i kroppen. Folk som danner kalkavleiringer vanligvis har en kalsium mangel.

Aldri forbruke mer enn 2500 milligram kalsium per dag som det kan føre til helseproblemer som nyrestein, ifølge New York State Department of Health.

Størrelse

Ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd, et tilstrekkelig inntak av kalsium vil øke med alderen. I løpet av de første seks månedene av livet, barn trenger 210 milligram (mg) per dag. Fra den syvende måned til det første året at beløpet øker til 270 mg. Småbarn krever 500 mg per dag og barn i alderen 4-8 kreve 800 mg per dag. Pre-tenåringer og tenåringer trenger mest kalsium, krever 1300 mg per dag. Voksne bør ta 1000 mg per dag frem til 50 år da dette beløpet øker til 1200 mg.

Elemental Calcium

Ifølge Mayo Clinic, er kalsium kalsium som absorberes av kroppen. Den totale vekten av en kalsium tablett påvirker ikke mengden kalsium som går inn i systemet. Derfor er det viktig å lese etiketten og bestemme den totale mengden av kalsium i produktet. Etiketten vil også vise den daglige prosent av anbefalt kalsium du kan forvente å få fra en enkelt dose. For eksempel, har en 350 mg kalsium supplement som inneholder 200 mg kalsium kun 200 mg kalsium.

Anbefalt kalsiumtilskudd

I følge Healthcastle. com, er Calcium Citrate den beste supplement. Produktet kan tas helst på dagen og er trygt å ta på tom mage. De fleste kalsium piller er kalsiumkarbonat piller, noe som krever ekstra magesyre for riktig absorpsjon. Med andre ord, må de bli fortært med mat.


Previous:nothing Next:hvordan forskning omega 3 fiskeolje for smerte

Relaterte artikler


 • god mat for å lindre menstruasjonssmerter
 • hvordan bli slank lår
 • hvordan du trygt gå ned i vekt raskt
 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
 • olivenolje rettsmidler for magesmerter
 • hvordan du legger til mer fiber i kosten
 • hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening
 • hvordan du velger rotfrukter som lette leddgikt smerte
 • hvordan gjøre enkle endringer i kostholdet ditt
 • å spise sunt på en fast food restaurant
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com