medisiner og mat å avlaste nedre abdominal gass smerter

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2010-01-12
Gass noen ganger kan gi smerter i nedre abdominal området. Gass kan være et resultat av svelge luft eller av nedbryting av mat i tykktarmen. Passerer gass er en måte å avlaste trykket, men det er også matvarer og medisiner som vil hjelpe lindre den nedre magesmerter

Fakta

Aerophagia, eller luft svelge, er noe du ikke kan unngå. Men det finnes måter å redusere mengden luft du svelger, og dermed redusere mengden luft fanget i kroppen din som vil føre til gass smerte. Spise eller drikke for fort er en vanlig årsak, ifølge National Institutes of Health. Deres forskning viser at å spise og drikke for fort, så vel som tyggegummi, røyking og iført løse gebiss, alle bidrar til økt luft inntak. De fleste gass som kommer inn i systemet på denne måten blir utvist av raping eller belching.

Den andre vanlige årsaken til gass i tykktarmen er fra den naturlige nedbrytning av matvarer. Noen deler av maten ikke brytes ned i tynntarmen på grunn av mangel på amylase, protease eller lipase enzymer, og gå over i tykktarmen, hvor de brytes ned av ufarlige, naturlige bakterier og produsere hydrogen, karbondioksid og noen ganger metan . Denne gassen vil etter hvert ut gjennom endetarmen.

Gas smertestillende medikamenter

Det finnes en rekke av reseptfrie medikamenter for gass smerte, slik som Lactaid eller Swanson Ultra, som inneholder fordøyelsesenzymer som vil bidra til å redusere gassproduksjonen assosiert med visse mat, ifølge NIH. Det finnes også midler som Beano som inneholder en sukker-fordøye enzym for å hjelpe til med fordøyelsen av sukkeret i bønner og andre grønnsaker.

Reseptbelagte medisiner er tilgjengelig gjennom legen din. Vanligvis er disse legemidlene er forskrevet til pasienter med irritabel tarm syndrom, som er en kronisk fordøyelseskanal problem som forårsaker alvorlige gass smerter og diaré. Disse medisinene er ofte anti-krampaktig stoffer som Zelnorm eller Lotronex.

Mat og drikke for Relief

En måte å lindre abdominal gass smerte er å gjøre bevisste kosthold beslutninger og spise mat som er mindre sannsynlighet for å forårsake problemet . Dette er ofte en vanskelig prosess, fordi det ikke er perfekt liste over mat for alle. Prøv å holde orden på hva du spiser og hvilke symptomer du opplever etterpå.

I mellomtiden, ifølge hjem bøte hjemmeside Ygoy. com, er det noen ting du kan legge til ditt kosthold for lindring av gass smerter. Te laget med anis, peppermynte og kamille er sagt å lindre smerte gass, som er en teskje malt ingefær og en teskje av limejuice etter et måltid. Anise inneholder en olje som kalles anethole som hjelpemidler i fordøyelse, mens peppermynte og kamille fysisk rolig musklene i magen slik at den normale flyten av galle.

Å drikke nok vann kan ofte bidra til å redusere gass smerte betraktelig, som passende hydrering er nødvendig for kroppens fordøyelsessystemet til å fungere ordentlig.

Foods Unngå

Problemet med å holde en liste over matvarer for å unngå i å hjelpe gassen smerte er at ofte generelle tommelfingerregler mener eliminere sunn mat fra kostholdet ditt. Å generalisere, er det viktig å huske at proteiner og fett er ikke vanligvis kilden til mye gass. I stedet kommer det vanligvis fra sukker, stivelse og fiber.

Noen problematisk sukker er: raffinose, finnes i overflod i bønner og også til stede i kål, asparges og andre grønnsaker, laktose, finnes i meieriprodukter som melk, fruktose, som finnes i løk, artisjokker og brukt som brus søtningsmiddel, og sorbitol, finnes i frukt, inkludert epler, pærer, ferskener og svisker
Alle stivelse brytes ned i tykktarmen og føre gass, med unntak av ris. . Pasta, poteter, mais og hvete produserer store mengder gass.
Løselig fiber, som finnes i matvarer som havrekli, bønner og frukt, er også brutt ned i tykktarmen og fører gass.

Betraktninger:

Husk å oppsøke lege når nedre abdominale smerter vedvarer eller blir mer enn mindre. Mens nedre magesmerter er vanligvis en bivirkning av gass, er det mange vitale organer i området som også kan forårsake smerte.


Previous:leddsmerter og kosthold Next:fibromyalgi smertelindring kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan å lette leddgikt smerte ved å redusere bearbeidet mat
 • olivenolje rettsmidler for magesmerter
 • kosthold for menstruasjonssmerter
 • hvordan bruke cayennepepper for leddgikt smerte
 • einebær og rosiner for smerte
 • hvordan å lindre og forebygge smerter i korsryggen
 • matvarer for å kurere menstruasjonssmerter
 • hvordan å umiddelbart gjøre magen ser flatere
 • hvordan du endrer kosthold for å redusere leddgikt smerte
 • Slik smertefritt kutte ned på sukker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com