Hva gjør kolesterol?

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-29

Du trenger:
gode joggesko
. behagelige klær.
godt kosthold.
hydration a.
k.
en H20.
tålmodighet.
FASTSETTELSE.

En av de mest misforståtte næringsstoffer, har kolesterol fått et dårlig rykte. Selv om det er viktig å overvåke fettinntaket og kolesterol nivåer, er det en viktig del av din cellular makeup, fett fordøyelse, roten av vitamin D og mange av dine hormones. Your leveren produserer og regulerer kolesterolnivået trengs som byggesteiner for cellene og hormoner. Gjøre opp mer enn 50 prosent av cellemembranene, opprettholder kolesterol membran permeabilitet og beskytter kjernen i cellen samtidig gir cellen til å bli væske. Beskyttelsen bidrar til å sikre viktige proteiner (lipoproteiner) i membranen slik at de kan gjennomføres gjennom blodet og absorberes av kroppen. Det finnes to typer lipoproteiner: high-density lipoprotein (HDL) og low-density lipoprotein (LDL) Fett er viktig for våre dietter. . Kolesterol er viktig for fordøyelsen av fett. Når du får i deg fett, konverterer lever den til et lipoprotein, som er gjennomført kroppen av LDL. Selv om det er nødvendig for at kroppen skal fungere, har LDL rykte for å være "dårlige" kolesterolet. Når du spiser mye fett animalske produkter, reiser det dine nivåer av LDL kolesterol, og for mye LDL kan holde seg til sidene av blodårene som forårsaker plakk, noe som kan tette blodårene i vitale organs. Cholesterol er også en byggestein til hormoner som regulerer blodsukkeret og blodtrykk, balanse mineraler og de mange funksjonene av progesteron og østrogen.

Det er også en forløper til vitamin D. Matvarer som inneholder vitamin D, som eggeplommer, er høyt kolesterol, og, ironisk nok, da syntesen av kolesterol er hemmet, så vitamin D. Selv mange mener sollys inneholder vitamin D, hva den egentlig gjør er å konvertere kolesterol som allerede er i kroppen til vitamin D.

Mange studier på kolesterol begynner å avsløre sin rolle i metabolizing kalsium viktig for skjelettet , øke immunforsvaret, kreft forebygging og psykisk helse.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:yohimbin vs Yohimbe

Relaterte artikler


 • hvordan gjøre trene og komme i form moro
 • hvordan begynne å spise sunt - smerten gratis måte
 • om grønn te fordelene som en antioksidant
 • hvordan å starte en sunn vekttap program
 • hvordan få nok av de nødvendige vitamin B12
 • hvor å miste vekt spise fast food
 • hvordan å gå ned i vekt på vegan til middag kosthold
 • hvordan å starte en sunn livsstil
 • hvordan å balansere alle kolesterolnivået
 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com