Hvorfor er coca-cola usunt?

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-28

komponenter

Selv om den eksakte sammensetningen av Coca-Cola er fortsatt en hemmelig oppskrift, er det mange ting som er viden kjent for å gå inn i produktet som står for sin ernæringsmessige verdi. Ingrediensene finnes på de fleste Coca-Cola produkt etiketter inkluderer kullsyreholdig vann, høy fruktose mais sirup, karamell farge, fosforsyre, naturlige smaker og koffein som utgjør alle kaloriene, natrium, sukker og karbohydrater i drikken. Aspartam, kalium benzoate og sitronsyre er lagt til kosthold smaker.

Effekter

Coca-Cola har vært ansett usunt for en rekke årsaker. Man kan av Coke kan inneholde om lag 10 prosent sukker. Store mengder sukker i en persons kosthold er relatert til høyt stress nivå, og mens det ikke forårsaker direkte diabetes, kan det forverre en diabetiker situasjon. Sugar bidrar også til å svekke immunforsvaret, fordi gjær og bakterier i kroppen lever av sukker. Det kan til og med fart i aldringsprosessen når det blir festet til proteiner, noe som fører til tap i elastisitet. I kosthold drikker, er sukkeret erstattet med sakkarin (eller aspartam) for å gi et søtningsmiddel, og har blitt forsket på som en mulig årsak til blærekreft. Det finnes også en liten prosentandel av folk som ikke kan fysisk metabolize aminosyren i aspartam, forårsaker den til å bygge opp i blodet. High-fruktose mais sirup metaboliseres annerledes i kroppen enn naturlig sukker fordi sirup er et produkt av genetisk endrede planter. Ernæringseksperter har gransket sammenhenger mellom fedme, diabetes og høy-fruktose mais sirup. Den kalium benzoat brukes i cola produkter skader DNA i mitokondriene i cellene i kroppen, inaktivere deres evne til å produsere energi. Et annet helseproblem er at tilbakevendende eksponering av syre lagt til Coca-Cola bidrar til sannsynligheten for tannråte på grunn av sin reaksjon med kalsium i tennene. Den fosforsyre er farlig for de med en pre-eksisterende magesår. Coca-Cola er også kjent for å være en svært koffeinholdige drikke, og store inntak av koffein fungerer som et vanndrivende og har negative effekter, inkludert hyperaktivitet.

Bruker

Coca-Cola kan brukes med måte å hjelpe i visse medisinske situasjoner, for eksempel mageproblemer, re-hydrering og for å rense medisinske fôring linjer. Syren i drinken kan brukes til å lindre vepsestikk, sødme bistår i å tiltrekke rotter, og hvis svelget, vil til slutt føre dem til å eksplodere fra ikke å kunne løse ut gassen bygget opp fra boblene. Koks brukes også som et olje-flekkfjerner og å vaske bort blod fra veikanten ulykker.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:Slik spiser kun mat fra planter for vekttap

Relaterte artikler


 • hvordan å tørre frukter for god ernæring
 • hvordan å lage en oppskrift på tørket tomat med pasta
 • hvordan bruke cayennepepper for leddgikt smerte
 • hvor å fastsette en rask, sunn frokost
 • einebær og rosiner for smerte
 • hvordan å øke metabolismen å gå ned i vekt
 • hvordan å gå ned i vekt på vegan til middag kosthold
 • hvordan du bruker det beste havet salt for helsen din
 • hvordan man skal oppnå varig fett tap
 • hvordan vet fiber rik mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com