Slik å forstå hvis vegetabilsk juice kan hjelpe deg å miste vekt

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-29
? Kan drikke et glass grønnsaksjuice hver dag hjelper deg å miste vekt

Du trenger:.
Gode joggesko
behagelige klær.
godt kosthold.
hydration a.
k.
en H20.
tålmodighet.
. . FASTSETTELSE


en
Drikker Vegetabilske Juice for Weight Loss-The Study
Ledet av forskere ved Baylor College of Medicine, involverte denne studien åtte -one deltakerne som hadde fått diagnosen metabolsk syndrom. Deltakerne ble delt inn i to grupper. En gruppe fikk en åtte unse glass grønnsaksjuice hver dag sammen med en standard DASH spise plan som består av en lav salt, fettfattig kosthold med vekt på frukt og grønnsaker. Den andre gruppen fikk samme DASH diett, men uten den daglige glass grønnsaksjuice
2
Study Resultater -. . Har Drinking grønnsaksjuice, vektreduksjon Work
Over en tre måneders periode, tapte gruppen som drakk den daglige glass grønnsaksjuice sammen med DASH kosthold four pounds i løpet av tolv uker, mens gruppen som fikk bare den dietten mistet et gjennomsnitt på ett pund. Forskerne håper at vekttap oppleves av gruppen som drakk grønnsaksjuice vil bidra til å redusere sine risikofaktorer for diabetes og hjertesykdommer.
3
Hva dette betyr for deg:. ? bør du drikke grønnsaksjuice
Hvis du har noen ekstra pounds å tape, bør du drikke vegetabilsk juice? Vegetabilsk juice er en reell kalori røverkjøp på bare førtiseks kalorier for en åtte unse glass. Det er også en kraftpakke av vitaminer og mineraler, inkludert kalium som bidrar til å regulere blodtrykket. Dessverre, kan fordelene av kalium bli motvirket av natrium innhold i mange kommersielle grønnsaksjuice. Den beste måten å unngå dette på er å drikke lite natrium grønnsaksjuice som er lett å finne på de fleste dagligvarebutikker.
fire.
En koreansk studie viste også at det å drikke grønnsaksjuice kan ha positive fordeler på lipider og øke antioksidant i blodet som spiller en rolle i å redusere risikoen for kroniske sykdommer. Plus, de fleste mennesker ikke får fem på syv porsjoner med frukt og grønnsaker som er anbefalt. Drikker vegetabilsk juice kan være en lett måte å få fordelene med grønnsaker når du ikke har tid til å sitte ned til et fullverdig måltid.
Fem.
The Bottom Line?

Drikker grønnsak juice er en sunn praksis som kan hjelpe deg å miste vekt. Dette er ikke overraskende siden det er lave i kalorier og noe fylling som kan redusere de totale kaloriforbruket. Hvis du drikker vegetabilsk juice, ikke bruke den som din eneste kilde til grønnsaker. Hele grønnsaker er høy i fiber og bør være en daglig del av noe sunt kosthold.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:Hva gjør kolesterol?

Relaterte artikler


 • hvordan bli slank lår
 • Hvorfor er coca-cola usunt?
 • hvor å miste vekt spise fast food
 • hvordan å gå ned i vekt på vegan til middag kosthold
 • hvordan å mestre vekttap ved å spise sunt
 • hvordan skal passe
 • hvordan man skal oppnå varig fett tap
 • hvordan du får barna til å spise mer frukt
 • Hva gjør kolesterol?
 • hvordan å starte en sunn vekttap program
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com