fibromyalgi smertelindring kosthold

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-10
Fibromyalgi er på mange måter en ødeleggende sykdom, ikke fordi det truer livet, men fordi det kan svekke kvaliteten betraktelig. Preget av kroniske smerter og tretthet som synes å aldri gå bort, har fibromyalgi ingen kjent årsak --- og dessverre, ingen garantert effektiv behandling. Imidlertid er flere og flere studier og fibromyalgipasienter finne sterke bevis for lettelse gjennom å endre sine dietter. Siden fibromyalgi er så tålmodig bestemt, fungerer ingen som diett best for alle. Men ved hjelp av prøving og feiling, disse pasientene bare kan finne noen lindring ved å endre noen av maten de spiser.

Du trenger:
gyldig resept

Foods Unngå

Selv unngå disse matvarene vil ikke garantere at fibromyalgi symptomene avtar, de har gjort det "ikke spiser. "listen i henhold til en artikkel av Colette Bouchez. Disse matvarer er aspartam eller NutraSweet, tilsetningsstoffer som nitrater og MSG, enkle karbohydrater som sukker, koffein (både i matvarer som sjokolade og drikker som kaffe), gjær og gluten, meieriprodukter og Nightshade planter (tomater, paprika, poteter og aubergine).

Foods som Fight Fibromyalgi

Selv om ingen signifikant bevis finnes for å støtte eller tilbakevise visse matvarer 'evner til å kjempe mot fibromyalgi symptomer, de er verdt et forsøk. Ifølge ernæringsfysiolog Samantha Heller, rå matvarer som frisk frukt og grønnsaker, mat rik på omega-3 fettsyrer som for eksempel valnøtter og kaldt vann fisk og magre proteiner kan hjelpe dempe virkningene av fibromyalgi. Skifte mat høy i karbohydrater og sukker med disse naturlige alternativer kan bidra til redusere smerte og dempe tretthet ved å hindre sukker toppene i blodet.

Er det virkelig Fibromyalgi?

Rheumatology ekspert Dr. Alex Shikhman tyder på at endring i kostholdet er oppfattet å hjelpe symptomene på fibromyalgi fordi fibromyalgi er ikke, faktisk, det underliggende problemet. Mens mange problemer kunne være den virkelige skyldige --- leddgikt, cøliaki eller kronisk utmattelsessyndrom, for å nevne noen muligheter --- er det ingen måte å virkelig fortelle uten omfattende testing og analyse. Imidlertid har autoimmune og inflammatoriske sykdommer som disse er knyttet til typer mat inntatt. Endring av kosthold kan bare forhindre fibromyalgi fordi sunn mat inntatt rett og slett gjøre mer for å hjelpe kroppen en suveren ytelse nivåer --- og det er alltid en god ting.


Previous:medisiner og mat å avlaste nedre abdominal gass smerter Next:kan kroniske leddsmerter reduseres med viktige næringsstoffer?

Relaterte artikler


 • Slik smertefritt kutte ned på sukker
 • hvordan å behandle og forebygge hemorroider naturlig og smertefritt
 • hvordan du velger rotfrukter som lette leddgikt smerte
 • hvordan gjøre trene og komme i form moro
 • hvordan du endrer kosthold for å redusere leddgikt smerte
 • kosthold for menstruasjonssmerter
 • hvordan bli slank lår
 • hvordan begynne å spise sunt - smerten gratis måte
 • kan kroniske leddsmerter reduseres med viktige næringsstoffer?
 • hvordan å nå dine vekttap mål
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com