fordeler av acai Berry kosttilskudd

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-29
Acai Berry kosttilskudd er nye i helsekost bransjen og har tatt av i salg og popularitet. Dette Kosttilskuddet blir uttalt (ah-sukk-ee). Noen påstår at det er en anti-aldring og vekttap supplement, blant annet. Den acai Berry har blitt kalt en super mat, og har vært med på mange av de viktigste nyheter og talkshows

Du trenger:. .
Gode joggesko
behagelige klær.
godt kosthold.
hydration a.
k.
en H20.
tålmodighet.
FASTSETTELSE.

Hva er Acai

Den acai Berry vokser i regnskogen i Amazonas i Brasil. Det er en frukt. Den bær er omtrent på størrelse med en drue og er lilla i fargen. Mens det meste frø (90 prosent av frukten), er bær dekket av et tynt masse.

Betydning

De sier gode ting kommer i små pakker, og acai Berry hevder å gi store fordeler. Noen hevder det er den mest næringsrike maten i verden, en av de kraftigste antioksidantene, og en av best mulig mat å spise for å holde seg frisk.

Appetitt suppressant

Den acai Berry er høy i fiber. Det har også høye nivåer av gunstige omega 6 og 9 fettsyrer. Begge disse fungerer som en naturlig appetitt suppressant.

Fat Fighter og Vekttap Aid

The acai Berry er høyt fiberinnhold bidrar til å redusere blodsukkernivået, og i retur, senker kroppen fett. Den høye fiberinnholdet bremser ned veksten i blodet sukker slik at det ikke er lagret som fett.

Energi

Utøvere fra jujitsu jagerfly til surfere til løpere sverger til acai berry for sin evne til å øke utholdenhet og øke energi .

Metabolisme Booster

Amino syrer, byggesteinene i protein, er rik på acai Berry. Aminosyrer hjelpe bygging og reparasjon av muskler. Muskler forbrenner mer kalorier og øke en persons metabolic rate.

Andre fordeler

Den acai Berry sies å bidra til bedre syn, redusere effekten av aldring og forbedre sin elsker livet. Det er også antatt å bekjempe hjertesykdommer, kreft og diabetes.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan påvirker trans fett på kroppen?

Relaterte artikler


 • hvordan å miste buk fett smertefritt
 • hvor å miste 20 pounds på mindre enn 2 måneder
 • hvordan du bruker det beste havet salt for helsen din
 • hvordan påvirker trans fett på kroppen?
 • Hvorfor er coca-cola usunt?
 • hvor å miste vekt naturlig med fiber
 • hvordan å behandle og forebygge hemorroider naturlig og smertefritt
 • hvordan å lage en oppskrift på tørket tomat med pasta
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av bambus skudd
 • om grønn te fordelene som en antioksidant
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com