hvor å konvertere vegetarisk mat guide pyramide til handleliste

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-17
Ønsker du en enkel guide å konvertere vegetarisk mat pyramide til en handleliste? Ved hjelp av en handleliste kan hjelpe deg holde deg til ditt budsjett og dine planer for et sunt kosthold. Skriv ut denne artikkelen og ta den med deg for å tjene som en handleliste som vil hjelpe deg holde seg til vegetarisk mat guide pyramide

Du trenger:.
Vann piller (diurex, etc.
).


en.
Buy 1 brød av dobbel fiber grovbrød, 2 bokser av hele hvete pasta, en stor beholder med hele havre, 1 eske med fullkorn frokost frokostblanding befestet med soya protein, og 1 boks med brun ris. Korn bør være fundamentet i enhver diett om det er vegetarianer eller ikke. Omtrent 50% til 60% av kaloriene bør komme fra korn og minst halvparten av de som korn bør være hele korn.
To.
Kjøp en fersk hel grønnsaker og frukt av hver farge. Sjekk din vogn for følgende farger: hvit, grønn, lilla, oransje, rød og gul. The American Cancer Society anbefaler minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Etter vegetarisk mat guide pyramide vil sikre at du oppfyller dette kravet. Imidlertid vil spise mat med forskjellige farger hjelper deg å få en rekke antioksidanter som vil bekjempe sykdommen og forsinke tegn på aldring.
Tre.
Kjøp en liter melk. Prøv noen av disse alternativene for et vegetarisk kosthold: mandel melk, soyamelk eller rismelk. Pass på å kjøpe lavere fett varianter av disse melker. Husk at ris mil ikke har protein i det som er viktig å få nok av når du spiser i henhold til vegetarisk mat guide pyramide.
Fire.
Kjøp 2 varianter av nøtter, 2 dusin egg, tre varianter av tørre bønner, og en beholder med soya mutter eller peanut smør. For å holde kolesterolnivået i sjakk, bare spiser det hvite i eggene. Bare én eggeplomme kan sette deg i nærheten av den daglige grensen for kolesterol.
Fem.
Kjøp minst to varianter av sunt fett. Velg mellom olivenolje, soyaolje, rapsolje eller peanøttolje. Velg fett som er flytende ved romtemperatur for å unngå animalske-basert fett.


Previous:Slik: figur: kalorier vs gå den av Next:hvordan gjøre enkle endringer i kostholdet ditt

Relaterte artikler


 • hvor å konvertere vegetarisk mat guide pyramide til handleliste
 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
 • hvordan å behandle og forebygge hemorroider naturlig og smertefritt
 • hvordan du velger rotfrukter som lette leddgikt smerte
 • leddsmerter og kosthold
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
 • hvordan komme i bedre form
 • kalsiumtilskudd og leddsmerter
 • hvordan å bekjempe abdominal bloating
 • hvor å miste vekt (uten å føle smerte!)
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com