hvor å miste vekt spise fast food

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-25
Har du ikke tid til å lage mat og en kjærlighet til fast food? Hemmeligheten er at du kan fortsatt bestille din favoritt elementene. Fast food bør ikke spises hver dag fordi det vanligvis er ernæringsmessig grunt. Flere restauranter tilbyr nå sunn fastfood alternativer. Men hva med de gangene du virkelig bare vil ha en saftig burger! Du trenger ikke å leve på salat og grillet kylling. Trygg på at du kan slippe vekt ved å spise på alle dine favoritt gatekjøkken ved å følge noen enkle regler.

Du trenger:
Et ønske om å spise fast food
. Et ønske om å gå ned i vekt.
Kunnskapen om at fast food ikke bør mesteparten av kosten din.
.


en.
Spis ut av barnemeny. Når du spiser en mindre burger eller en liten ordre av kylling nuggets, vil du spare hundrevis av kalorier. Barn måltider har innebygd del kontroll. Du kan nyte mindre versjoner av dine favoritt mat, og du får en leke!
To.
Klipp kalorier ut av det du allerede bestille. Få en enkelt burger i stedet for en dobbel. Be for ketchup og sennep i stedet for Mayo. Bestille en liten pommes frites i stedet for et medium kan du spare opptil 200 kalorier.
Tre.
Nyt en combo måltid hvis du er villig til å bestille vann eller diett brus med det. En stor koks legger hundrevis av bortkastede kalorier til måltidet. Du kan fortsatt spise en burger en pommes frites med en diett coke hvis du kutte ned og spise små sunn måltider gjennom dagen.
Fire.
Go lav carb. Hvis du følger en lav carb vekttap plan, kan du gå skyldfølelse fri og nyte to cheeseburgers sans frites uten bun. Du kan også velge å bestille burger pakket i salat. Dette gjør burger mindre rotete, lettere å håndtere, og legger en grønnsak! Du kan også nyte frokosten mange elementer som bacon og egg, eller skinke.
Fem.
Vurder å endre opp usunne side retter når du bestiller din favoritt sandwich. Du kan klippe ut frites og bestill en grønn salat. De fleste gatekjøkken er også tilbyr nå alternativer som eple skiver eller yoghurt.
6.
Endre stedene du slutter å spise. Du virkelig ikke kan gå galt med kjeder som tilbyr sub smørbrød. Så lenge du legger grønnsaker og ferske råvarer og holde seg borte fra mayo, kan du bygge en veldig fylling sandwich. De fleste av disse stedene også tilbyr frukt og lav fett chips. Hvis du ikke er veldig flinke til å motstå fristelser på andre steder. Prøv en sub butikk for bygget i viljestyrke.
7.
Begrens fast food spise i et par dager i uken, og du vil bli lærer deg selv en livsstil endring. I den virkelige verden, er det bare dager når spise ute ikke kan unngås. Omfavne dette faktum, og lære å bestille med vekttap i tankene. Spise maten du elsker i moderasjon vil hjelpe deg feste med sunnere valg mer av tiden. Å nekte å frata deg selv sporadiske behandler vil også tillate litt selv elsker å komme inn i livet ditt. Du bør aldri straffe deg selv fordi du vil ha en og annen godbit. Mat skal nytes, men ikke misbrukt.

Tips og advarsler


 • Å spise protein vil holde deg fyldigere, lengre.
 • Prøv å legge noe sunt, slik som frukt og grønnsaker til et måltid som ellers er ernæringsmessig mangler.
 • Du kan spise fastfood innimellom samvittighet. Husk at å spise fet hamburgere hver dag cam føre til andre helseproblemer.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å gå ned i vekt ved å spise mer

  Relaterte artikler


 • hvordan komme i form og leve et langt liv
 • hvor å konvertere vegetarisk mat guide pyramide til handleliste
 • hvordan få pumpet opp for neste treningsøkt
 • hvordan du bruker det beste havet salt for helsen din
 • hvordan gjøre trene og komme i form moro
 • kalsiumtilskudd og leddsmerter
 • Slik smertefritt kutte kalorier fra kosten din
 • koffein tilbaketrekning og muskelsmerter
 • hvordan å lage en oppskrift på tørket tomat med pasta
 • hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com