hvordan å avgifte kroppen din

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-13
Når du avgifte kroppen din du gjør det stor tjeneste. I denne dagen og alder av stress, bearbeidet mat og daglig drama våre kropper er utarmet av energikilder. Dette hvorfor så mange av oss er utslitt og kan ikke synes å få nok hvile. Hvis vi gir kroppen vår en god rensende, vil det imidlertid komme tilbake til livet
en
. . Det er ikke så vanskelig å avgifte kroppen din, det er bedre enn settling for et organ som kan knapt fungere lenger. Tross alt, hvis du tenker over det kroppen egentlig ta juling og fortjener litt TLC!
å begynne detoxifying prosessen du trenger for å begynne å bli kvitt mat og drikke i kosten som er giftige. Du gjør dette litt av gangen, slik at kroppen kan justere eller annet du kan ha uttak, vanligvis i form av hodepine. Du ønsker ikke det, så ingen cold turkey taktikk.
To.
Når du er kvitt giftige mat og drikke du erstatter dem med friske frukter og grønnsaker, helst økologisk. Tenk vegansk! Drikk kun rent vann og spiser små snacks ofte, slik at du ikke blir sulten.
Nå som du spiser veganer du ønsker å bytte til faste, som ikke spiser i det hele tatt, i hvert fall ikke fast føde. Hvis du har en grønnsak juicer dette ville være stor, slik at du kan drikke fersk juice.
Noen mennesker til slutt ta den ned til bare vann og urtete, men dette er for de virkelig disiplinerte friske mennesker som vet de kan holde opp under denne typen diett. Det er godt å vite dine begrensninger.
Tre.
Når du går om dagliglivet kan det ikke være lett å avgifte kroppen, derfor vil du kanskje gjøre det når du har fri . Noen bare gjør det for en helg og andre opp til 7 dager.
Stress er giftig i tillegg, så gjør ditt beste for å holde stress gratis. I tillegg er det godt å trene, men ingenting anstrengende eller det kan gjøre deg svak. Yoga er et godt valg, siden det er en stressavlastning og beroliger både kropp og sinn samt feeder ånden.
Fire.
Hvis du har tilgang til en badstue eller damprom du kan eliminere mer giftstoffer på denne måten. Men, om du ikke ønsker å overdrive denne det kan gjøre deg lys ledet eller svimmel.
Det er detox kits på markedet med kosttilskudd som inkluderer urte avføringsmidler til naturlig avgifte kroppen din. Du kan få disse på nettet eller i helsekostbutikker.
Hvor ofte å avgifte er opp til den enkelte, noen gjør det så ofte som hver 3-4 måneder. Hvis du aldri har gjort det nå ville være et godt tidspunkt å starte.


Previous:hvordan å gå ned i vekt på vegan til middag kosthold Next:hvordan du bruker det beste havet salt for helsen din

Relaterte artikler


 • leddsmerter og kosthold
 • god mat for å lindre menstruasjonssmerter
 • koffein tilbaketrekning og muskelsmerter
 • hvordan du trygt gå ned i vekt raskt
 • hvordan du velger rotfrukter som lette leddgikt smerte
 • hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader
 • hvordan en overgang til et glutenfritt livsstil relativt smertefritt
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
 • hvordan å lette leddgikt smerte ved å redusere bearbeidet mat
 • Slik smertefritt kutte ned på sukker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com