hvordan å gjøre denne sommeren som forandret livet ditt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-24
Vi har alle våre favoritt sommerminner. Det var den sommeren du lært å svømme-om sommeren du hadde ditt første kyss-og den sommeren du reisetid med venner etter eksamen
Ettersom vi blir eldre sommeren og årene ser ut til å fly. av, og selv om gode minner er fortsatt laget, alt bare blander sammen til kjas og mas livet. Vi slipp drømmer og ambisjoner, eller i det minste sette dem av for "senere", og vårt personlige mål offer for den gamle unnskyldning for "det er bare ikke nok tid på dagen. "
Vel, hvis du leser denne artikkelen, er det sannsynligvis fordi du vil at alle som endre, men du vet ikke hvor du skal begynne. Følg fremgangsmåten som er beskrevet nedenfor, og ta tilbake kontrollen over livet ditt. Jeg vil ta opp de grunnleggende helse og lykke, men viktigst jeg skal fortelle deg hvordan du lager din nye vaner stikke . . . ! Fordi som tittelen sier, er det ikke bare en sommer-Det er den sommeren som vil endre livet ditt

trenger Du:
En positiv holdning
. Et sett med mål. MobiltelefoniEt sterkt ønske om å forandre livet ditt til det bedre. .


en
unnskyldninger OUT-vilje i
Det første skrittet for å gjøre denne sommeren som forandret livet ditt er å utvikle en positiv holdning. Ta deg tid til å skrive ned noen av grunnene (aka unnskyldninger) at du ikke bor det livet du håpe på. Hold denne listen på et sted der du kan se det hver dag og gjøre en bevisst innsats for å unngå å falle i de samme gamle set-backs.
Del denne informasjonen med en venn eller partner. Be dem om å peke ut hvis de tar deg med disse gamle unnskyldninger. Og selvfølgelig må du love å lytte og ikke bli defensive når de gjør.
Deretter skriver du ned nummer én grunn til at du ønsker å endre livet ditt. Er du oppfyller et ønske dine foreldre hadde for deg? Kanskje du ønsker å leve bedre for å inspirere barna til å gjøre det samme. Dette vil være det som driver deg, og hjelper deg beseire unnskyldninger med en positiv holdning og vilje til å lykkes.
To.
MÅL OG MÅL
Vi har dekket hvorfor du ønsker å gjøre denne sommeren som forandret livet ditt. Nå må du disposisjon akkurat HVA du vil endre. Å være sunn og glad bør topper listen, fordi disse er grunnlaget du bygger dine andre prestasjoner på. Ditt mål kan være kortsiktige, langsiktige eller en kombinasjon av begge.
Husk å være realistiske. I stedet for å "gå fra en størrelse 16 til størrelse 2" eller "bli millionær," mål for ting som "make spise sunt og trene en del av min daglige rutine" eller "lære å spare og investere intelligent. "Høye mål er bra, bare være ærlig med deg selv om hva du kan oppnå. Sette et mål som er for stor og mislykkes i å møte det bare truer med å sette deg tilbake til gamle måter.
Tre.
HELSE LYKKE må komme først

Først la oss snakke om helse. Dette er et MUST, og det er ingen hemmeligheter, ingen kjepphest dietter. Vi vet alle hva som må gjøres: spiser sunt og trene. Gjør disse tingene en del av din livsstil, og unngå å behandle dem som tyngende oppgaver og du vil takke deg selv senere i livet, for ikke å nevne at du vil leve lenger. Her er en enkel liste over hva du skal unngå og hva du skal gjøre mer av:
UNNGÅ-Stekt mat av alle slag-sukker-overdreven deler av rødt kjøtt-bearbeidet mat og mat høy i konserveringsmidler-mye alkohol bruk-alle tobakksprodukter-solsenger og overdreven soling,
ENDULGE IN-Frisk frukt (spesielt sitrus og bær)-lav-fett meieri-leafy greener-hele korn brød og pasta-masse vann-nøtter-magre proteiner som fisk, kylling uten skinn og soya-utøvelse av noe slag, så mye som mulig-og 8 timer. søvn en natt.
Det høres kanskje vanskelig å gi opp noen av dine usunne vaner, men når du veie de potensielle konsekvensene mot belønninger, er det en no-brainer. Husk ditt "inspirasjon" som du skrev ned tidligere . . . og gjøre satsing for å endre livet ditt.
lykke nå. Hvorfor må du være lykkelig FØR du virkelig kan oppnå dine mål? Det handler ikke om oppgjør for det livet du har nå . . . det er ikke derfor vi er her. Lykke betyr ikke at alt som du vil-det er en sinnstilstand, og på sitt kjerne er kjærlighet og respekt for seg selv.
Det faktum at du har mål, betyr at du tror du kan oppnå dem rett? At respekten du har for deg selv og dine evner, og din "inspirasjon", er de to tingene som vil kjøre deg til suksess, så de må anerkjennes og næring. Det er alt. Nå, videre til de andre målene.
Fire.
Når dine mål
oppnå målene dine vil trolig ikke være lett. Tross alt, det er en grunn at du ikke har klart å gjøre det ennå. Men, bevæpnet med en positiv holdning, en sunn og glad livsstil, og en plan, kan det gjøres.
Sett en tidslinje med fremgang markører langs veien. For hvert mål, skriver ut konkrete tiltak og målsettinger for å oppnå underveis og holde denne hvor du kan se den hver dag, sammen med din liste over "unnskyldninger" og din "inspirasjon".
Igjen , er det best å ha en partner, eller noen å dele dine mål med. Du vil bli overrasket over hvordan snakke om målene dine med noen andre vil hjelpe øke viljestyrke til å nå dem. Denne måten, er du ikke bare ansvarlig overfor deg selv, men det er noen andre som vil se deg lykkes. For mange er dette det største verktøyet tilgjengelig, fordi når de normalt ville gli og la seg av kroken, at partneren er der for å holde et øye med dem.
Fem.
Imidlertid du ønsker å endre livet ditt, begynn nå og gjør dette til sommeren som forandret livet ditt. Trinnene ovenfor vil sette deg på veien til suksess. La oss re-cap:
en. Dokumenter "unnskyldninger" og din grunn for å ville endre
to. Skriv ut dine mål, å huske å holde dem realistiske
tre. First things first, begynne en ny sunn livsstil og finne din indre lykke-dette er en viktig base for å bygge fra
fire. Lag en plan, og utføre den
Og ENDELIG -! Nyt ditt nye liv og hjelpe andre ved å fortelle dem alt om sommeren som forandret livet ditt ;-)

Tips og advarsler


 • Skriving ting ned er nøkkelen. Et mål nedskrevet allerede er mye mer sannsynlig å bli oppnådd enn en du bare tenke på. Dele dine mål med en partner er enda sterkere. Dette vil redusere risikoen for å gi opp enormt.
 • Vær forsiktig med å behandle dette som en rask løsning. Dette handler om å endre livet ditt for alltid, ikke bare for sommeren.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du når sommeren vekttap mål

  Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
 • å spise sunt på en fast food restaurant
 • hvordan komme i form og leve et langt liv
 • matvarer for å kurere menstruasjonssmerter
 • hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening
 • hvor å konvertere vegetarisk mat guide pyramide til handleliste
 • hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte
 • hvordan å lage en oppskrift på tørket tomat med pasta
 • hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader
 • hvordan å gå ned i vekt for travle mennesker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com