hvordan å holde fast med en diett plan

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-21
En av de vanskeligste tingene å gjøre er å holde seg på rett vei når du starter en diett
en.
Først må du fokusere på målet ditt. Hva dette betyr er, jobbe med mental tilnærming før du selv velger planen. Hvis du ikke er i spillet mentalt da du allerede har sluttet (du bare ikke vet det ennå). Tenk på hva du har gjort deg allerede. Vil du legge til skaden som allerede er gjort?
To.
Ta en uke å lese lables. Dette vil få deg til en vane å gjøre det. Reading lables på alt vi spiser er nyttige for å identifisere de skadelige ingredienser som har fått oss til dette punktet. Ta de tingene vi vanligvis spiser, og sammenlikne dem lables til lables på et produkt som en sunn person forbruker. Du vil bli overrasket over forskjellen. Jeg vil ikke fortelle deg, fordi det har større betydning når vi opplever ting for oss selv. Stol på meg, og vær oppmerksom. Den dårlige ting sniker seg rett forbi oss.
tre.
nå, velger du hvilken type plan som passer dine behov. Her er en hemmelighet . . . alle dietter fungerer ikke for alle. Vær oppmerksom på dette, så velger en å starte på da velge en "back-up" plan. Dette er en god løpet av handlingen, fordi hvis det første ikke gir og resultater (etter en gyldig innsats) så har du den andre en klar og venter.
Fire.
Når du har valgt en plan du er klar til å legge alle praksis å bruke. ser det føles ikke noe som du trodde det ville. Nå som du har satt mentalitet, er du klar til å gjøre noen pounds forsvinne.
Fem.
Ikke glem at en diett tatt witout excersise er ganske mye meningsløst. Jeg sier ikke gå ut og få en gym medlemskap med Ballys eller et annet sted. Bare hjelper fettforbrenningen prosessen med enkle triks for å fremskynde prosessen som, parkeringsplass litt lenger bort fra supermarkedet eller bruker offentlig transport i helgene fordi det er noe å gå med på å bruke det.
6.

Drikk mye vann og spise mer frukt og grønnsaker. Dette vil hjelpe hele prosessen sammen. Jeg lover deg at alle dietter trenger vann for å fungere godt. Så drikker opp.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å forstå de helsemessige fordelene av bambus skudd

Relaterte artikler


 • hvor å miste vekt (uten å føle smerte!)
 • hvordan å redusere koffein inntak komfortabelt
 • hvordan å lindre og forebygge smerter i korsryggen
 • hvordan å øke metabolismen å gå ned i vekt
 • hvordan du får vitamin D kilde for dagen
 • hvordan å håndtere smerte krisen forbundet med sigdcelleanemi
 • hvordan å vokse wheatgrass for juice
 • hvordan du kan øke metabolismen naturlig
 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • hvordan å gå ned i vekt for travle mennesker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com