hvordan å mestre vekttap ved å spise sunt

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-24
For å virkelig mestre vekttap det må gjøres på en sunn måte. Hvis du forfølge krasje dietter og andre usunne metoder for å gå ned i vekt, er det du gjør kroppen din mer skade enn godt. Du trenger ikke å kaste bort dine hardt opptjente penger på dyre diett planer, når du kan gjøre de samme sunn mat for deg selv. Truly mestring vekttap på en sunn måte er en livsstil endring som krever engasjement. Men belønningen er langsiktige og vil endre livet
en.
Spis oftere. Det stemmer, å virkelig mestre vekten din, trenger du å spise og gjøre det oftere. Du bør ha 5-6 små måltider om dagen. Spise oftere betyr at du ikke er sulten hele dagen. Dette gjør deg mindre egnet til å nå for at usunn snacks.
To.
Gjør frokost prioritet én. Frokost er dagens viktigste måltid. Pass på at du spiser en godt balansert sunn frokost. En god frokost skal inkludere sunne karbohydrater, protein, fiber og være næringsrik. Du kunne ha en skål med fullkorn frokostblanding med 1 /2 kopp lettmelk eller skummet melk og legg frukt for sødme. En annen flott måte å starte dagen riktig er med en omelett. To egg, litt revet ost og vegies av ditt valg. Legg frukt og et glass vann og du har en herlig, velsmakende, godt balansert frokost å starte dagen.
Tre.
Lag en salat eller tre. Så du spiser 5-6 små måltider om dagen, men hva består de av? Generelt sett bør det daglige matinntaket være omtrent 2 /3 frukt og grønnsaker. Gjør opp 3 eller 4 salater å ta for å jobbe (eller til og med å holde i kjøleskapet). Tilsett litt kokt egg, små mengder ost og kanskje litt grillet (ikke stekt) kylling å gjøre den mer interessant. Bare vær sikker på at de også nok av grønne blader, gulrøtter, tomater, og andre friske grønnsaker.
Fire.
Hold lunsj enkel. Du er sannsynligvis ikke kommer til å ønske en salat til lunsj, siden du er snacking på små salater meste av dagen. Prøv en kalkun sandwich på hele korn brødet med salat og tomat. Hold sauser til et minimum, men hvis du må bruke dem, bruke lite fett valg og bruk små mengder. I stedet for chips og brus, erstatte disse tingene med gulrot pinner og vann. Hvis du bare absolutt må ha minst én brus om dagen, gjør det til et kosthold og prøve å holde det ned til bare én. Bedre ennå, har et glass juice.
Fem.
Lag en lett middag og gjøre det tidlig. Du bør ikke spise middag innen 3-5 timer etter leggetid. Planlegg middagen tid slik at du får god tid før fastsettelse for sengen. Middag bør være lys, noe tung. Du kan velge å ha et stykke grillet kylling på en seng av langkornet villris (unngå hvit ris), med en side av erter og gulrøtter. Legg et glass vann eller 100% ekte frukt juice, og du har en perfekt middag.
6.
Hydrate. Drikk mye vann. Få en 32oz vannflaske. Det er lett å holde rede på hvor mye vann du drikker på denne måten. Hvis du er ferdig med to av dem i en dag, har du drakk 64oz vann. Det anbefales at gjennomsnittlig person trenger ca 64oz vann om dagen. Men hvis været blir varmere, eller du mosjonerer mer, bør du drikke mer enn dette. Det er ingen satt i stein mengden vann du bør drikke daglig, men ikke mindre enn 64oz er anbefalt.
7.
Trening plan. Mens mestre vekttap ved å spise sunt vil få deg en del av veien, må du også ha en øvelse plan. Kroppen din trenger minst 45 minutter med kardiovaskulær trening tre ganger i uken. Jeg tror du vil finne at ved å endre livsstil og kosthold, vil du finne butikker energi du aldri visste du hadde for trening. Spise sunt og trening vil få deg på vei til å mestre vekttap før du vet ordet av det!

Tips og advarsler


 • Forberedelse salater forhånd betyr at du er mer sannsynlig å ta noe som allerede er forberedt når du vil ha en rask matbit.
 • Som regel, jo mer farger du ser i salaten din, den sunnere og mer balansert det er.
 • sikker på at juice er 100% ekte juice uten tilsatt sukker.
 • Snacking på gulrot pinner, kan til og med selleri og peanøttsmør være sunne valg.
 • Unngå sportsdrikke som de er ofte mest sukker.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å reversere lav testosteron

  Relaterte artikler


 • hvordan du trygt gå ned i vekt raskt
 • å spise sunt på en fast food restaurant
 • Slik smertefritt kutte kalorier fra kosten din
 • hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte
 • hvordan komme i form og leve et langt liv
 • hvordan å gjøre denne sommeren som forandret livet ditt
 • hvor å konvertere vegetarisk mat guide pyramide til handleliste
 • koffein tilbaketrekning og muskelsmerter
 • hvordan få nok av de nødvendige vitamin B12
 • hvordan vite om du er en følelsesmessig eater
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com