hvordan å miste fett og få muskler

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-22
Ifølge Mayo Clinic Sports Medicine Center, den beste måten å miste fett og få muskler er gjennom en vanlig styrketrening program. Styrketrening gir en rekke fordeler, blant annet å redusere risikoen for osteoporose, øker stoffskiftet i både aktive perioder og perioder med hvile, og beskytter leddene dine mot skade som du alder. Hvis du ikke har rørt en vekt før, det er helt greit. Du kan starte et program A. S. A. P. og lære hvordan å miste fett og få muskler ganske raskt ved hjelp av følgende tips.

Du trenger:
Dedikasjon
. Self-Discipline.
Tålmodighet.


en.
Etablere en Goal.
Etablere et mål vil tillate deg å lage et mål som du kan jobbe mot. Kanskje ønsker du å miste en kjole størrelse eller to, eller kanskje du vil slippe 30 pounds. Målet ditt kan også være basert på antall inches du ønsker å miste i midjen eller lårene. Uansett hva målet ditt kan være, er det viktig å skrive det ned og deretter kontinuerlig overvåker det målet. Vei eller måle deg selv med jevne mellomrom (helst ukentlig) slik at du kan vurdere om programmet fungerer for deg. Hvis ikke, må du kanskje gjøre justeringer. Hvis det er, fortsetter langs den samme stien til du når målet ditt. Det er viktig å merke seg at etter hvert som du få muskelmasse, vil kroppen din begynne å krympe, men denne endringen gjenspeiles ikke i antall som du ser på skalaen. Det vil imidlertid reflekteres i målingene du tar av spesifikke kroppsdeler. Dette skyldes recomposition av kroppen på grunn av muskel vekst.
To.
Bruk Vekt Machines.
En måte du kan starte din styrketrening er ved å få et treningsstudio medlemskap. Hver gym vil tillate deg å jobbe med en av sine ansatte som vil lære deg hvordan du bruker hver av deres vekt maskiner. De vanligvis vil vurdere hva fitness eller vekttap mål er og utvikle en plan spesielt for dine behov. Denne planen vil være din guide for hvilke maskiner du trenger å bruke, hvor mange repetisjoner du trenger å gjøre på hver, og med hva innstillingene bør være for maskin justering. Ikke bekymre deg, er denne første økten vanligvis gratis. Det er hva du betaler for (og krav på) med gym medlemskap avgifter.
tre.
Ta en BodyPump eller Body Sculpting klasse.
Hvis du ikke liker maskiner eller ville elske sammen med andre, enkelte treningsstudioer tilbyr en BodyPump eller Body Sculpting klassen. Dette er vanligvis en time på en instruktør bly, fett-brenning trening. Instruktøren tar deg gjennom alle de store muskelgruppene ved hjelp av enten motstand band eller frie vekter. Instruktøren gir klassen tips om riktig form, og hvordan du får mest mulig ut av treningen. Du vil også få muligheter for å variere intensiteten på treningsøktene. Denne typen trening er stor for alle nivåer-nybegynner til avansert
4
Prøv et program som du kan bruke hjemme
Hvis du ikke har råd til et treningsstudio. . . medlemskap eller kanskje du bare ønsker å trene i private, trener hjemme er et flott alternativ. Du kan leie eller kjøpe undervisningsmateriell som veileder deg gjennom effektiv styrketrening økter som vil hjelpe deg å miste fett og få muskler ganske fort. Det er noen killer treningsprogrammer, som Turbulens Training, at mange mennesker bruker og ha dramatiske resultater. Disse programmene tilbyr steg-for-trinn veiledning for å arbeide ut gjennom tekst, bilder, video og lyd. De selv gir nettfora for deg å legge inn spørsmål og få ytterligere veiledning og støtte. Hvis du ønsker å endre kroppen din og oppleve fordelene med styrketrening, vil disse programmene være gode utgangspunkt for deg. Hvis du er ny til styrketrening, vil de vise deg hvordan du kommer i gang og hvis du har vært involvert i styrke trening før, de vil vise deg hvordan du tar treningsøktene dine til neste nivå, så vil du begynne å se flere resultater.

Tips og advarsler


 • Begynn med mål som er realistiske.
 • Pass på at du par god ernæring med din nye øvelse diett.
 • Du må ha minst 24 timers hvile mellom treningsøktene.
 • Finn et program som er både effektivt og moro for deg.
 • Kontakt lege før du begynner et treningsprogram.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan vet fiber rik mat

  Relaterte artikler


 • hvordan få pumpet opp for neste treningsøkt
 • kan kroniske leddsmerter reduseres med viktige næringsstoffer?
 • hvordan du får vitamin D kilde for dagen
 • hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte
 • hvordan å umiddelbart gjøre magen ser flatere
 • hvordan å gå ned i vekt på vegan til middag kosthold
 • hvordan vet fiber rik mat
 • hvordan å holde fast med en diett plan
 • hvordan du finner din idealvekt
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av bambus skudd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com