hvordan å øke metabolismen å gå ned i vekt

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-20
Hvorfor skulle øke metabolismen hjelpe deg å miste vekt raskere? La oss gjennom det grunnleggende. Metabolisme er et sett av kjemiske reaksjoner som oppstår i kroppen for å holde deg i live. I hovedsak er det en konvertering av mat til energi. Øke stoffskiftet betyr at du kan brenne mer kalorier og dermed gå ned i vekt lettere. Hvis du tror at stoffskiftet er treg, fortvil ikke. Det er ting du kan gjøre for å øke stoffskiftet raskere ned i vekt
en.
Hvis du har en veldig vanskelig tid å miste vekt, be legen om å ta en blodprøve for å kontrollere at skjoldbruskkjertelen fungerer. Den skjoldbrusk er en hormonell kjertelen som styrer stoffskiftet (og en masse andre ting). Når det feil, en alvorlig vektøkning (eller vekttap) kan oppstå selv når du spiser normalt. Legen din kan forskrive medisin som vil hjelpe normalisere funksjon i skjoldbruskkjertelen, og dermed øke stoffskiftet. Det alene kan hjelpe deg å miste vekt.
to.
Hvis skjoldbruskkjertelen fungerer, da, for å gå ned i vekt, kan du brenne mer kalorier enn du får fra mat og drikke. Et spørsmål om noen enkel matematikk her. Det vil hjelpe, men hvis du gjør noen valg av livsstil som vil føre til økning i stoffskiftet og hjelpe miste vekt raskere.
Tre.
Spis ofte og holde måltid sunt. 5-6 små velbalanserte måltider (250-300 kalorier hver) en dag ville være ideelt. Sørg for at disse måltidene inneholder rikelig med protein, og drikk rikelig med vann.
Ikke velg veldig lav kalori dietter fordi det vil bare føre til at stoffskiftet å bremse ned. En tilsvarende ting vil skje hvis du ikke spiser ofte nok. Ved å bremse ned stoffskiftet, går kroppen din inn defensiv modus for å redde deg fra sult!
Fire.
Ta en multivitamin daglig for å sikre at kroppen har alt den trenger for riktig funksjon.
Vær oppmerksom på at mens det er mange påstander om alle typer magi matvarer og kosttilskudd som er ment å øke metabolismen, de fleste studier finner at disse effektene er enten svært små eller ikke-eksisterende.
For eksempel, ville du ha å drikke så mye grønn te å se enda en liten effekt, at det ville være veldig upraktisk. Drikker grønn te, har den en rekke fordeler, men det er ikke sannsynlig å påvirke stoffskiftet betraktelig.
Studier på effekten av krydret mat på metabolisme gjør faktisk viser en økning i forbrenningen for en kort tid etter spise, men forskerne er fremdeles krangler om det er nok til å gjøre noen forskjell for vekttap. Hvis du liker krydret mat, for all del, spis dem. Og hvis ikke, ikke tortur deg selv, at det neppe vil hjelpe vekttap mye, uansett.
Fem.
Tren regelmessig. Har muskel bygging øvelser, fordi muskler (i forhold til fett) forbrenne mer kalorier når du hviler. Og aerobic øvelser, som å gå, kjøre eller sykling, fordi de ikke bare brenne kalorier mens du gjør dem, men også øke stoffskiftet for et par timer etter.
6.
Slutt , stopp understreker ut ved å se etter mirakel dietter og kosttilskudd som vil gjøre stoffskiftet går gjennom taket og du kan miste all vekten i fem dager. Stress kan senke stoffskiftet! Og mirakelet dietter bare tjene en hensikt, nemlig å selge masse ting.
Sannheten er at studien etter studien kommer tilbake med den samme kjedelige konklusjoner. For å øke forbrenningen og gå ned i vekt, er å spise alt du trenger å gjøre sunne og mosjon. Og hvis du ikke vil tro forskerne, ikke alle tross alt, se på Biggest Loser. De gutta mister mye vekt ved å spise sunt og trene som gale.
Du kan også øke forbrenningen og gå ned i vekt, og du trenger ikke engang å vente på et mirakel diett å endelig jobbe for deg.

Tips og advarsler


 • Rådfør deg med lege før du starter et treningsprogram.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å redusere koffein inntak komfortabelt

  Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening
 • hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte
 • hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
 • hvordan gjøre enkle endringer i kostholdet ditt
 • hvordan gjøre trene og komme i form moro
 • hvordan komme i bedre form
 • hvordan å lette leddgikt smerte ved å redusere bearbeidet mat
 • hvordan du velger rotfrukter som lette leddgikt smerte
 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com