hvordan å redusere koffein inntak komfortabelt

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-08-19
Det er en allment kjent at USA er en søvn fratatt nasjon. Så, da er det trygt å anta, med tanke på at vi en er en dyr rettet mot overlevelse, at vi takle dette hindring i vår hektisk liv.
Mellom sjonglerer sorte bær gjennomføring baby Lynn ut gjennom huset, og hale barna rundt byen, er det enkelt å komme bak på søvnen din. Så mange av oss slå til Ambrosia innpakket i en boks, krus, eller papir cup. Koffein.
Koffein er flott. Det får oss gjennom våre dårlige dager, og tidlig på morgenen. Men det er rart også. Å være allerede søvn fratatt og stresset vi slå til et stoff som kan hindre våre liv.
Det er et stoff som stimulerer nervesystemet vårt, lindre trøtthet og øke vår våkenhet. Går hånd i hånd, gjør koffein dette ved å blokkere Adenosine signalstoffer. Disse senderne er fremme det søvn, og når de blir blokkert av koffein det ofte resulterer i manglende evne til å få sove, eller fragmentert søvn som resulterer i våkner opp mange ganger i løpet av natten.
Alt i alt, vi som sover fratatt nasjon er bare graver oss dypere hull med våre mestring "mekanisme. På toppen av at koffein påvirker mange andre ting som:
* Nervøsitet (angst)
* Rastløshet
* Irritabilitet
* Kvalme eller hjerte brenne
* Rask eller uregelmessig hjerterytme
* Muscle Tremors (Jitters)
* Dehydrering (Tørst? fortsatt?)
* Addiction
Du kan bli avhengig av koffein enkelt, og føle manglende evne til å slutte å drikke det. Hvis du går cold turkey du kan meget lett ha abstinenssymptomer. . Det er en måte å kutte ned på koffein inntak, og forbedre søvnvaner, så vel som over alt helse

trenger Du:
Vil Power


1 <. . br>
Hold en logg eller journal av koffein i å ta i løpet av dagen. Ved å gjøre dette kan du se hvor mye koffein du virkelig spiser i løpet av dagen. Du kan finne ernæringsmessige informasjon på baksiden av boksen, eller på ethvert selskap nettsider.
To.
Ikke gå kaldt kalkun! Akkurat som alle andre stoff, bygger du toleranse overfor koffein og kan ha uttak. Det er en migrene som du ikke ønsker å bli kjent med. Gjør det gradvis over en to ukers periode eller så, ved å eliminere 1 /2 kopp fra ditt daglige splurge.
Tre.
Å hjelpe sove problemer, prøve og ikke drikke koffein så mye i løpet ettermiddagen eller kvelden. Koffein har en halv liker på fire til syv timer, så det kunne påvirke din evne til å få sove og bo i søvn. Ved å fjerne det på den tiden, vil du sove bedre, noe som resulterer i en mer våken du i løpet av dagen.
Fire.
Substitute. I stedet for Downing som Starbucks Grande mellom klasser, eller før arbeidet er noe mer omfattende. Vann, for å slukke tørsten og føle deg full. Hvis du trenger noe med litt smak, vurdere krystall lys, sukkerfri brus lys, urte te, eller en varm korn drikke.
Fem.
Exercise. Under ganger har vanligvis din koffeinholdige drikke gjøre noe fysisk. Jage ungene eller hunden rundt tunet. Før arbeid eller klassen ta en rask spasertur. For dere studenter, i stedet for guzzling den røde oksen på veien opp til femte etasje på heisen, ta trappene. Du vil selvsagt føle deg mer våken, og få trening i også.
6.
Nutrition. Det er lett å glemme å spise i løpet av dagen, og så prøve og supplere det med en rask kaffe å gå, eller en Jolt fra butikken på hjørnet. Gjør deg selv noen gode og følger retningslinjene. Sørg for at du får i et måltid med karbohydrater og protein minst tre ganger om dagen, som egg og toast til frokost, kalkun sandwich til lunsj, og spaghetti med kjøttsaus til middag.

Tips og advarsler


 • Ikke gå til kafeen i morgen før jobb /skole.
 • Grab en flaske vann hjemmefra. Det gjør ikke et tall på budsjettet og sunnere.
 • Få litt søvn. Søvn er viktig for alle mennesker. Bare tenk på hvordan din opererer i løpet av dagen nå, og tenk på hvordan du kan forbedre med mer, eller mer effektiv søvnvaner. Himmelen er ubegrenset.
 • Generalisert Angst er den ledende psykisk lidelse i USA, møte Hele statistikk på 40 millioner voksne (18 og eldre). Ta hensyn til at koffein kan være den skyldige til økt angst, og innser at det kan like gjerne lage et panikkanfall.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du får vitamin D kilde for dagen

  Relaterte artikler


 • hvordan du endrer kosthold for å redusere leddgikt smerte
 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • hvordan forskning omega 3 fiskeolje for smerte
 • hvordan å bekjempe abdominal bloating
 • hvordan å gå ned i vekt for travle mennesker
 • hvordan begynne å spise sunt - smerten gratis måte
 • hvor å miste vekt (uten å føle smerte!)
 • hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte
 • hvordan komme i bedre form
 • hvordan å behandle og forebygge hemorroider naturlig og smertefritt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com