hvordan å starte en sunn livsstil

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-23
Millioner av amerikanere har helsemessige problemer som er bidratt av deres levesett. Living sunn vil ikke bare redusere risikoen for sykdom og sykdom, men det vil også føle deg bedre og hjelpe deg til å leve lenger. Leve en sunn livsstil betyr ikke gå på en krasj diett, og det er ikke et kortsiktig mål som du kan møte og deretter avslutte. Det er en total livsstil endring. Start små og når du har mestret et lite skritt legge til en ny en til agenda dine. Ved å følge noen retningslinjer, kan også du begynne en ny livsstil med aa nye sunne livsstil.
en.
Start med daglig mosjon. En god anbefaling er minst 30 minutter om dagen. Det trenger ikke å kjøre, eller en intens anstrengende trening. En rask 30 minutters spasertur gjennom nabolaget ditt vil lett tjene formålet. Du kan til og med bryte den opp i to 15 minutters turer hvis du må. Velg en bestemt tid hver dag til å gjøre den daglige treningen. Å ha en planlagt rutine for daglig mosjon vil hjelpe. Men, hvis det er en umulig oppgave, kan du legge til daglig mosjon på dagen på mange andre måter. Slutte å ta heisen på jobben og bruke trappene. Park lenger vekk fra bygningen på jobben slik at du har en lengre tur for å komme dit. Pendler til arbeid på sykkelen eller Sykle til å løpe ærend. Walk hunden din.
Når du bruker til å utføre minst 30 minutters trening hver dag, nå kan du starte et nytt steg for å leve et sunnere livsstil.
to.
Evaluer dine drikkevaner. Selv om du kanskje ikke tenke på hva din drink, har det stor betydning for kosthold og helse. En drink kan inneholde så mange kalorier som et helt måltid. Les etiketter. Prøv å kutte ut brus så mye som mulig og erstatte den med usøtet iste eller enda bedre vann! 100% frukt juice er også et sunt alternativ. Kaffedrikkere kan kutte ut kalorier ved å fjerne helmelk eller fløte og bruke fett fri for skummet melk i stedet. Det er også mange sukker erstatter på markedet i dag som smaker som sukker uten kalorier.
Etter flere uker med å utføre den daglige treningen og betaler oppmerksomhet til hva du drikker, bør du begynne å merke en forskjell i utseendet ditt, og måten du føler. Forhåpentligvis denne forskjellen vil bevise for deg at noen små endringer kan gjøre en forskjell i å leve sunt.
Nå er det på tide å legge et nytt skritt for å starte din sunne livsstil endring.
3 .
ditt kosthold. Ikke sulte deg selv. Spis hele dagen, tre måltider med en matbit i mellom hvis nødvendig. Pakk lunsjen på jobb kvelden før, vil du være mindre sannsynlighet for å kjøre til en fast food restaurant og zip gjennom kjøre gjennom. Pack en kalkun bryst sandwich med sennep og salat. Skjær opp noen gulrot pinner og et hardkokt egg. Har litt yoghurt for en matbit etter lunsj på sen ettermiddag for å unngå å bli skrubbsulten og over spise til middag. I stedet for stekt mat velger bakt mat. Drikk et glass vann før middag, og spis med måte. Sørg for å ta rikelig med frisk frukt og grønnsaker i kosten. Ikke gå innkjøp av mat når du er sulten, og prøver å handle på utsiden aisles på matbutikken. Den sideskip i midten av butikken inneholder alle de bearbeidet og junk mat. Frisk, naturlig mat er bedre for deg.
Fire.
Vedlikehold all trinnene ovenfor for å oppnå målet om å leve en sunn livsstil. Når det har blitt en del av det daglige liv, vil du begynne å kreve mosjon og sunn mat.

Tips og advarsler


 • Tillat deg selv en godbit nå og da, Fortjener alle det!


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å starte en sunn vekttap program

  Relaterte artikler


 • hvordan du endrer kosthold for å redusere leddgikt smerte
 • hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader
 • hvordan gjøre trene og komme i form moro
 • Slik smertefritt kutte kalorier fra kosten din
 • hvordan å bekjempe abdominal bloating
 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • leddsmerter og kosthold
 • hvordan bli slank lår
 • hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening
 • hvordan å tørre frukter for god ernæring
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com