hvordan å steke uten olje

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-27
Hvis du er på en fettfattig diett, vil en lav calorie måltid eller ønsker å bare spise sunt, vil du ønsker å steke uten olje.
Det er ulike måter å steke uten olje. Les trinnene nedenfor for å finne ut hvilken metode som fungerer best for deg

trenger Du:.
Gode joggesko
behagelige klær.
godt kosthold.
hydration a.
k.
en H20.
tålmodighet.
FASTSETTELSE.


en.
Bruk matlaging spray i stedet for olje. Cooking spray er vanligvis svært lavt kaloriinnhold, og du trenger bare en svært lite av det for å holde maten fester seg til pannen.
to.
Få en god non-stick panne til å steke med. Du kan steke uten olje eller steke med nesten ingen olje hvis du har en virkelig god stekepanne og du bruker en høy flamme. En virkelig god stekepanne som ikke har riper er en god investering hvis du ønsker å spare kalorier fra olje.
Tre.
Få en ny stekepanne. Selv om du ikke ønsker å kjøpe en virkelig god stekepanne, bare å få en rabatt eller lave kostnader stekepanne kan gjøre utslaget. Når stekepannene er nye, har de en tendens til å ha mindre riper, noe som betyr at du trenger mindre olje å steke med. Slå opp stekepanner på internett -. . Du kanskje bli overrasket over hvor billig noen av dem er
4
Bruk noen dråper væske i stedet for olje-
Du kan legge til bare noen få dråper væske i stedet for olje før steking slik at maten ikke stokk. Du kan bruke vanlig vann eller du kan sprite det opp litt som å bruke suppe buljong for kjøtt eller grønnsaker, og bruke frukt juice for søt mat som stekt
5
Stekes i stedet for yngel. . -
Bare fordi en oppskrift sier til yngel, betyr ikke at du ikke kan bake i stedet. Prøv å legge en liten bit av maten i ovnen og se hvordan det slår ut. Sett voks eller pergament papir under med et par dråper vann så det ikke stikker. Også spray et par dråper vann på toppen av maten slik at den ikke tørker ut. Avhengig av maten, kan det være lurt å dekke til holde på fuktighet
6
Få en sandwich maker -. .
En sandwich maker er bra for mange andre ting enn bare smørbrød. Du kan "steke" uten olje mange matvarer i sandwich maker inkludert pannekaker, egg, pølser, tynne hamburgere, etc. Dette fungerer godt for matvarer som ikke er for tykk og ikke tar for lang tid å lage mat. Du kan linjen sandwich maker med voks papir for enkel rengjøring.
Det er mange design av sandwich beslutningstakere. Søk etter dem på nettet, og du vil se er det mange stiler å velge mellom. De få dollar investert i en sandwich beslutningstakere er en meget god investering fordi de kan du steke uten olje.

Tips og advarsler


 • Test ut hver mat enkeltvis som hver er annerledes


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du får grønnsaker uten å merke

  Relaterte artikler


 • hvordan stoppe sen kveld nibbling
 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
 • hvordan å øke metabolismen å gå ned i vekt
 • hvordan å reversere lav testosteron
 • hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening
 • hvordan å steke uten olje
 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • hvordan vite om du er en følelsesmessig eater
 • hvordan å slutte å drikke brus
 • leddsmerter og kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com