hvordan bli sunn

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-26
Min mann og jeg har strevd helse lurt for en god stund. Han var ikke sov godt, og hans kropp hadde ikke den zip de trengte for dagen. Jeg hadde nådd den samme situasjonen i mitt eget liv.
innså at noe måtte bytte, hadde jeg bestemt meg for å prøve å legge treningen til livet mitt. Selv har jeg en tredemølle, den gikk bare ikke skjedde.
Så bestemte han og jeg til å begynne å gå i nabolaget vårt i omtrent en mil. Dette var en sann prestasjon for oss, fordi han har stål i beinet hans, og jeg har svake ankler, og vi har unngått å gå.
Som de siste årene, puster litt et problem for meg selv. Ved å gå den første mile, innså mannen min at jeg hadde en puste problem. Men, har han vært min oppmuntrer og forankret meg på. Så, for å gjøre ting sunnere, jeg bestemte meg for å innlemme juicing i kostholdet mitt, i håp om at vi ville begynne å føle seg bedre. Legge vann var noe desperat behov for i tillegg.
Da vi begynte å utforske verden av juicing frukt og grønnsaker, fant vi at det var en slik verden av kunnskap om disse matvarene.
Min mann ble enige om å prøve dette med meg og dermed gjøre denne maten planlegge en suksess i vårt hjem.
Innen noen få dager, var min mann overrasket og føler så mye bedre. Han begynte å anbefale denne til juicing til vår datter, som var så skeptisk.
En morgen kom hun over, og hadde litt juice av frukt. Den neste dagen, videreformidlet hun til oss at hun hadde opplevd energi og sov svært godt. Nå ønsker hun å juice.
Vi elsker vår nye maten plan

Du trenger:. .
Juicing Machine
Frukt.
Grønnsaker.
Knife.
Vann.
Tennis Sko


en
Prøv å fokusere, og innser at det er et problem,. . At forlenge ta opp dette problemet ville bare gjøre reisen til å få bedre vanskeligere. Når du innser at du har et helsespørsmål, og må gjøre en endring, og deretter ta beslutningen om å gjøre noe med det. Du er den eneste som kan. For å lykkes i å få friske, må du mentalt være forberedt på hindringer som du vil definitivt møte. Tenk ting igjennom, og deretter kan du følge gjennom.
To.
Forbered deg selv følelsesmessig. Det er alltid mulig at det å gjøre en endring i kosthold og mosjon, kan effekten ens følelser. Noen ganger, er endringen ikke en enkel ting å oppleve. Endre kan bety forskjellen mellom liv og død . . . definitivt, god og dårlig helse.
tre.
Finn en partner hvis du kan, men hvis ikke, så la Gud være din styrke og oppmuntrer. Han vil gjøre dette.
Begynn en tur, enten rundt nabolaget, tun, eller en lokal park. Du kan selv angi et treningsprogram på helsestudio eller sykehuset der du kan overvåkes. Start med en halv til en hel kilometer og jobb deg vei inn i mer miles. Begynn i ditt eget tempo og jobbe deg oppover.
Fire.
Go shopping og kjøpe en god saftpresse. Noen forslag kan være Jack LaLanne apperatet [www. powerjuicer. com/- 19k], eller Breville Juicer Fountain Elite-800JEXL [http://www. abt. com/product/18215/Breville-800JEXL. html?utm_source=scfroogle]. Bare finne den rette for deg. Hvis penger er et problem, starter billig og oppgradere til en bedre juicer når du har bestemt at dette er maten plan for deg.
Fem.
Motta instruksjons-hefte med juicer din. Hvis det ikke er ett, så gå online, eller til Barnes and Noble å kjøpe en juicer bok. I disse bøkene finner du trinn for trinn instruksjoner og vil være på vei til en mer fornyet og sunt liv.
6.
Research alle grønnsaker og frukt. Du kan oppleve at de er healing til deg mentalt og fysisk. Økologisk mat er mindre farlige. Søk ulike alternativer for dette. Noen butikker vil bestille store mengder for deg. Bondens marked kan ha frisk og store forsyninger for deg.
7.
Drikk rikelig med vann, som kroppen vår består av mye vann. Prøv ikke å overbelaste nyrene ved å spise for mye protein. Spis den anbefalte servering beløp, av USDA [http://mypyramid. gov/guidelines/index. html].

Tips og advarsler


 • Husk at ditt velvære og helse avhenger av deg.
 • Hvis noen blir negativt om hva du gjør, så prøv å vente til de ikke er i ditt nærvær.
 • Det er din kropp og ikke alle forstår dine behov.
 • Ikke stol på noen andre å hjelpe deg å lykkes.
 • Husk at hvis du er avhengig av noen andre, og de sluttet, kan du ikke vinne.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan man skal oppnå varig fett tap

  Relaterte artikler


 • hvordan bli slank lår
 • hvordan begynne å spise sunt - smerten gratis måte
 • hvordan å lage en oppskrift på tørket tomat med pasta
 • hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening
 • hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader
 • hvor å konvertere vegetarisk mat guide pyramide til handleliste
 • hvordan å miste fett og få muskler
 • koffein tilbaketrekning og muskelsmerter
 • hvordan å mestre vekttap ved å spise sunt
 • hvordan å redusere koffein inntak komfortabelt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com