hvordan bruke faste for vekttap

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-20
Visste du at du kan bruke faste for vekttap? Det er sant, det kan gjøres, og det kan gjøres på en sunn måte. Jeg snakker ikke om sulter og minkende bort til ingenting. Dette må være en planlagt program av sunn mat kombinert med faste som er gjort over en bestemt tidsperiode
en.
Hvorfor bruke faste for vekttap? Vel, er den viktigste grunnen fordi det virker. Du vil gå ned i vekt, men som alle andre type vekttap programmet kan du få den tilbake hvis du går tilbake til gamle spisevaner. Fasting vil lære deg disiplin og hvis over spisere trenger noe, det er disiplin.
Du trenger å lære at du ikke kan spise hver gang du vil, og du kan ikke bare spise alt du vil heller. Du kan, men du absolutt ikke vil gå ned i vekt med den type tankegang.
To.
Å begynne med er det mange forskjellige typer faster dette ville bli betraktet som en mat raskt. Men selv med en food fort du kan fortsatt spise, er dette fordi du kan spole fra visse matvarer. For eksempel, du faster fra junk food i en uke, men fortsatt spise sunn mat.
Eller du kan gjøre juice faster hvor du bruker juice extractors og gjøre fersk juice og drikker bare de saft for alt fra noen dager til noen uker. Det er mange måter å innlemme faste for vekttap som passer dine behov.
Tre.
Hvis du velger å gjøre en juice raskt og ikke spise fast føde så er det å skje gradvis, ikke alle på en gang. Det er trinn som må tas for det å være sunn og trygg. Det aller første du gjør er eliminere mat og drikke som er full av giftstoffer.
For eksempel, ville junk food og bearbeidet mat, alkohol, koffein og sigaretter må elimineres minst en uke før juice raskt begynner å forberede kroppen for den lovende raskt.

I begynnelsen alternative spise og faste. Et godt eksempel på dette ville være å spise en sunn frokost med mye fiber frokostblanding og frukt. Så til lunsj rask med vegetabilsk juice, deretter til middag spiser en sunn middag. Når du gjør det gradvis slik det er enklere og reduserer symptomer som hodepine.
fire.
Det er en god id¨¦ å ikke bare gjøre faste for vekttap, men å kombinere det med en øvelse diett. Imidlertid være sikker på at det ikke er anstrengende, spesielt hvis du gjør en juice raskt eller vann fort. Yoga eller gå ville være klokt valg, slik at du ikke får svake eller overdrive.
Trening er like viktig som å faste, slik at kroppen blir tonet og ikke slapp noe som skjer når du ned i vekt uten. Hva er vitsen med vekttap hvis du er fortsatt ute av form?
Fem.
Fasting for vekttap er ikke en livsstil, men som skal brukes for bestemte tidsperioder. Etter hvert som du går du bygge disiplin som vil hjelpe deg å endre dårlige matvaner, slik at du har kontroll over hva du spiser og når du spiser den.
Som et resultat, vil du ikke bare gå ned i vekt, men vil være i stand til å opprettholde den og den gamle yo yo opp og ned får og gå ned i syklusen vil være en saga blott.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du kan øke metabolismen naturlig

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
 • hvordan å behandle og forebygge hemorroider naturlig og smertefritt
 • leddsmerter og kosthold
 • Slik smertefritt kutte ned på sukker
 • hvordan vite om du er en følelsesmessig eater
 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • god mat for å lindre menstruasjonssmerter
 • hvordan en overgang til et glutenfritt livsstil relativt smertefritt
 • hvordan du har en høy fiber diett
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com