hvordan du bruker det beste havet salt for helsen din

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-08-13
Kroppene våre er laget for å ha salt for å leve og bli frisk som salt er nødvendig for bevaring av blod og celler. I antikken hadde salt mange bruker alt fra krydder og bevare mat, være en gni for nyfødte babyer, behandling for ulike sykdommer, desinfeksjonsmiddel for sår, og selv ble brukt som betaling for mange ting. Hvorfor dårlig rap om salt da?
Akkurat som andre matvarer som en gang var uraffinert og bra for oss, har salt gått gjennom den samme raffineringsprosessen og mistet viktige mineraler og næringsstoffer som en gang var der. Den høye varmen raffineringsprosessen strips den naturlige salt av mange viktige mineraler som kalsium, kalium og magnesium, og deretter har skadelige tilsetningsstoffer som aluminium-silikat lagt for å hindre fukt og caking.
De beste salter er de som er minst behandlet og varmebehandlet og her er noen måter å bruke dem for din helse og generell velvære

Du trenger:.
En god kvalitet, uraffinert sjøen salt.


en.
~ ~ kjøpe en god Sea Salt Fra lokale helsekost butikk ~ ~
Sjansene for å finne en god havsalt kommer til å være høyere på en helsekost butikk enn den lokale matbutikken, men ikke umulig. Noen dagligvarebutikker har begynt å bære gode merker av havsalt med etterspørselen etter økologiske produkter fra forbrukere.
En god havsalt vil bli behandlet uten varme og har grå eller rosa krystaller i stedet for bleket hvite utseende. Du må lese etiketten og se om det har vært luft og soltørket eller hadde tilsetningsstoffer lagt til. Hvis det ikke på etiketten, kan du ta navnet hjem og slå det opp eller ringe selskapet som gjør det å finne ut før du kjøper den.
To.
~ ~ Bruk Sea Salt i stedet for raffinert hvitt Tabell Salt ~ ~
Mange ganger folk vil gi opp salt sammen når de føler det er å skade deres helse på grunn av skaden som høyt natrium innhold i dagens bearbeidet mat gjør. Aktuelle CDC rapporter bekrefter at amerikanerne er forbruker for mye natrium, men ikke kaste babyen ut med badevannet, kroppen vår trenger rett type salt og mange leger og ernæringsfysiologer kontrollere dette. Bruk den på noen matvarer du normalt salt når du lager mat, eller spise hvis det ikke er noen helsemessige forhold. Du kan også kjøpe separate pakker havsalt til å ta med deg på reise eller å gå til restauranter.
Tre.
~ ~ Bruk Sea Salt For Soaking Infiserte områder av kroppen, Hudproblemer og Pain Relief ~ ~
Sea salt er et gammelt middel for mange plager som eksem, psoriasis, leddgikt, luftveisproblemer, astma, cystisk fibrose og for mange andre å nevne. Folk reiser fra hele verden til Dødehavet for de helbredende egenskapene til salt i den. Dens en stor spa og folk vil skumme seg med svart gjørme fra det, suge i vannet og faktisk flyter i det på grunn av saltinnholdet. De rike mineraler bringe legedom til kroppens celler og trekke ut giftstoffer i blodet.
Legg til en kopp eller mer av havsalt til ditt badevann med din favoritt essensielle olje for en fantastisk healing suge.

4.
~ ~ Lag et Sea Salt drikke for en Natural Internal Renset ~ ~
gang i uken kan du hjelpe tarmene ved å drikke et helt glass varmt vann med to ts havsalt. Drikk det første om morgenen, helst på en lørdag eller en dag når du ikke trenger å gå på jobb. Det er en trygg, mild rens som ikke vil skade tarmene eller være vanedannende. Drikk mye vann etter å ha drukket havet salt vann til hydrat kroppen din og det fungerer på fordøyelseskanalen.
Fem.
~ ~ Drink Sea Salt Vann og Spis Sea Salt For muskelkramper og Øye rykninger ~ ~
Det er ulike årsaker til disse plagsomme symptomene, men man kan være mangel på kalsium, magnesium og kalium, og havsalt er rik på alle disse tre. Gjøre noen milde strekke å løsne musklene dine, særlig før og etter trening, og deretter legge en klype havsalt til vann og mat for ekstra mineraler i kroppen din.

Tips og advarsler


 • Dette er ikke ment å ta plassen til en medisinsk vurdering.
 • alltid konsultere en lege først hvis det er en medisinsk tilstand.


 • Previous:hvordan å avgifte kroppen din Next:hvordan du bruker oksygen diett for å miste vekt

  Relaterte artikler


 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • hvordan gjøre trene og komme i form moro
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
 • koffein tilbaketrekning og muskelsmerter
 • hvordan du bruker oksygen diett for å miste vekt
 • hvordan du legger til mer fiber i kosten
 • hvordan du bruker gurkemeie for å redusere betennelse og smerte
 • hvordan å lindre og forebygge smerter i korsryggen
 • Slik smertefritt kutte kalorier fra kosten din
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com