hvordan du får vitamin D kilde for dagen

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-19
Jeg kan ikke understreke nok om nødvendigheten av å få den nødvendige mengden vitamin D kilde for dagen og de fordeler det har for å opprettholde god helse. Bortsett fra å spille en rolle i å opprettholde et sunt immunforsvar, kan vitamin D også beskytte oss fra en rekke av bein oppmykning sykdommer, siden dette vitamin regulerer kalsium og fosfor nivåer i kroppen vår, og dermed sterkere, friskere bein.
en
Den enkleste måten å få det daglige inntaket av vitamin D er fra å være utsatt for direkte sollys. . Tommelfinger regelen ville være at personer som bor lenger fra ekvator må utsette seg lenger for sollys. Også personer med mørkere hud trenger å bo ute i solen lenger å nå sitt daglige inntak av vitamin D.
to.
Å oppgi et eksempel, en person med lys hud som bor i Atlanta bør være ute i solen rundt 15 minutter å absorbere den nødvendige mengden av vitamin D for dagen. Også det viktig å merke seg at sø blokker kan blokkere opptaket. Personer med mørkere hud trenger rundt tretti minutter av soleksponering.
tre.
Selv om eksponering for direkte sollys er den enkleste og beste måten å få det daglige inntaket av vitamin D, kan det ikke være mulig for folk som bor i kaldere steder hvor sollyset ikke som hyppig og tilstrekkelig. Også gjør direkte eksponering for solens stråler sette en i fare for hudlidelser, hudkreft være en betydelig risiko.
Fire.
Derfor det viktig å se på andre kilder for å få daglig inntak av vitamin. Disse kan enten være ved å innlemme Vitamin D rik mat i ditt daglige kosthold, eller ved å ta et kosttilskudd.
fem.
En god måte er å ha et par glass melk om dagen. Det er viktig å merke seg at denne melken er tilsatt vitamin D. Vanligvis ernæringsmessige informasjon vil gi deg prosentandel av det daglige inntaket kan du få fra hvert glass. Andre matvarer rike på vitamin D er hele egg, fet fisk arter og fiskelever oljer som tran.
Seks.
Mange av oss kan finne oss i stand til å følge et balansert kosthold som omfatter Vitamin D i vårt daglige kosthold. Det er her et kosttilskudd eller multi vitamin kan komme til unnsetning. Har legen din før du kjøper riktig multi vitamin for deg. Dens bare en av mange vitaminer kroppen vår trenger, men vitamin D vil sikkert bidra til å holde immunforsvaret og bein sunt.

Tips og advarsler


 • Selv om sin sjeldne å har en overdose av vitamin D, gjør begrense inntaket av vitamin tilskudd til tallene foreskrevet av legen din.
 • begrense inntaket av tran siden det kan føre til en overdose av vitamin A dersom det tas i unormale mengder.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å miste vekt og holde den av

  Relaterte artikler


 • hvordan du har en høy fiber diett
 • hvordan bli slank lår
 • hvordan bruke cayennepepper for leddgikt smerte
 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening
 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
 • hvordan du kan redusere salt i kosten uten at det går smaken
 • å spise sunt på en fast food restaurant
 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • kan kroniske leddsmerter reduseres med viktige næringsstoffer?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com