hvordan du kan øke metabolismen naturlig

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-20
Langsom metabolisme er en av de største vekttap tabber i historien. Det kan gjøre din diett og treningsprogram ser ut til å være på et stå stille, når du egentlig alt du trenger er en liten boost. Økende stoffskiftet kan gjøre deg forbrenne mer kalorier og fett gjennom hele daglige rutine. Det er mange måter å naturligvis øke kroppens stoffskifte gjennom kosthold, urter, og trening teknikker.
Det vil ta litt tid å se resultater, men i det lange løp er det beste for å hjelpe rev opp hastigheten som kroppen brenner av kalorier i hverdagen. Ja, må du kosthold og trening fortsatt, men en liten boost kan gjøre hele forskjellen i verden
en.
Du kan øke stoffskiftet enkelt ved å spise seks Smalls måltider gjennom dagen i stedet for tre større måltider. Dette vil hjelpe lure sult og dempe cravings. Det er også triks for ditt indre kalori på å ta. For det å være effektiv, må du forbruke like mye kalorier i 6 små måltider som du ville gjort i tre større måltider.
SPIS FROKOST! Det er det viktigste måltidet på dagen! Det er sant. Sørg for å spise et sunt sunt måltid for ditt første måltid på dagen for å gi deg at energien øker du trenger i stedet for sukker, brus og kaffe som du er avhengig av om morgenen.
To.

Trene kan hjelpe til med vekttap på sin egen, men er det noen triks for å brenne mer kalorier i løpet av dagen selv når du er ferdig å trene.
Planlegg arbeidet outs i MORGEN. Hvis du gjør din rutine i morgen-du har fortsatt hele dagen for å få bevegelse og brenne ekstra kalorier gjør den vanlige daglige rutine.
løfter vekter! Bygge muskler er nummer én måte å forbrenne fett hele dagen. Jo mer muskler du har, jo flere kalorier vil du brenne av.
Tre.
Drikk vann! Jeg vet, alle er lei av å høre dette rådet, men det er sant! Drikk vil hjelpe dempe cravings, og hydrat kroppen din. Kroppen din trenger vann for å fungere skikkelig, og når du ikke har nok-kroppen din må jobbe dobbelt så hardt for å gjøre det opp
4
Legg høyt protein beriket mat til. . din diett. Matvarer som egg, mager kylling, fisk, nøtter og vil bidra til å løs vekt, og holde den av.
Legg helkorn og fiber til kosthold. Dette er best for fordøyelsen spor og vil hjelpe bli kvitt fett.
Sørg for å legge masse friske grønnsaker og frukt i kostholdet ditt til å gi deg viktige vitaminer og ernæring kroppen din trenger.

fem.
Piff den opp! Mange krydder kan øke og fremme i vekttap. Det er mange urte og krydder rettsmidler for vekttap.
Studier har vist at grønn te hjelpemidler i vekttap og detoxifies kroppen. Cayenne Pepper, gurkemeie, og chili pulver har også vært kjent for å øke kroppens stoffskifte veldig raskt og effektivt. Eventuelle krydret urter vil bidra til å øke vekttap resultater!
6.
Husk å få nok søvn! Sleeping 8 timer i en hel natt vil hjelpe stoffskiftet raskere og sparke i. Kroppen din trenger å hvile for å fungere skikkelig-så gi deg selv en pause, putt inn, og drømmen

Tips! og advarsler


 • Få minst 30 minutter med cardio 3 ganger i uken.
 • Hold deg unna salt, sukker, og dårlige karbohydrater.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å vokse wheatgrass for juice

  Relaterte artikler


 • hvordan du bruker oksygen diett for å miste vekt
 • hvordan å avgifte kroppen din
 • matvarer for å kurere menstruasjonssmerter
 • hvordan bli slank lår
 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • hvordan bruke cayennepepper for leddgikt smerte
 • hvordan du får vitamin D kilde for dagen
 • hvordan begynne å spise sunt - smerten gratis måte
 • hvordan å bekjempe abdominal bloating
 • hvordan du kan redusere salt i kosten uten at det går smaken
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com