hvordan få nok av de nødvendige vitamin B12

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-20
Vitamin B12 er en meget viktig vitamin som hjelper kroppen med å opprettholde energi, fordøyelse og absorpsjon av næringsstoffer, holder nerveceller sunt, hjelper produsere adrenal hormoner, fremmer sovne melatonin, minne og støtter den generelle immunforsvaret.
Mange er mangelfull på dette viktige vitaminet fordi det er kun hentet fra animalske kilder og enkelte frokostblandinger. Den høyeste mennesker i fare for å utvikle alvorlige helseproblemer fra denne mangel er vegetarianere og babyene de amme, eldre mennesker og de som tar sår medisiner.
Symptomer på mangel omfatter svakhet, tretthet, hukommelsesproblemer, depresjon, fordøyelsesproblemer, tarm problemer, sår, tap av appetitt og mer. Alvorlige mangler B12 kan muligens føre til Alzheimers sykdom og varige nerveskader som ikke kan reverseres slik at det er svært viktig at alle får nok av dette viktige vitamin

Du trenger:. .
En god kvalitet supplement
Mulig medisinsk hjelp.


en.
Spis Vitamin B12 Beriket Foods
Mange gårder bytter til beite buskapen blir oppdratt til mat fordi det antas at storfekjøtt fra gresset matet kuer har åtte ganger mer B12 enn kornet matet biff. Den meieriprodukter fra disse beitet kyrne også vil ha mer av det, så alltid velge økologisk kjøtt, lever, noe som er høyt i det, melk, smør, ost, yoghurt og andre meieriprodukter, sammen med fjærkre, egg og sjømat.

to.
endre livsstil
Begrens alkoholinntaket som alkoholmisbruk kan påvirke opptaket av B12 i tarmen og forårsake alvorlige problemer.

3.
Sjekk ut de forskjellige kosttilskudd på markedet
Du må finne et godt supplement som ikke alle av dem absorbere gode og mange multi vitaminer som har det i dem ikke samhandle godt med B12. Den beste er en spray versjon som er fri for tilsetningsstoffer og kan brukes hele dagen for å holde den absorberende inn i kroppen din. Det finnes sublingual typer for under tungen som også er bra. Spør helseeksperter til å hjelpe deg i dette, eller sjekke på internett for en god kvalitet supplement.
Fire.
Har tester gjort av legen din dersom du er på sår Medisinering

Spør du legen til å teste B12 nivåer hvis du tar sår medisiner eller antacida som de kan blokkere opptaket av dette vitaminet. Be om metylmalonsyre test sammen med et serum B12 test for en korrekt diagnose. En vanlig årsak til magesår er H pylori bakterier, som også kan føre til en mangel.
Fem.
Innkalle Shots hvis Nothing Else Hjelper
Mange mennesker mottar B12 skudd som tilstanden deres er alvorlig nok til å rettferdiggjøre at injeksjoner av vitamin skutt. Skuddene er gitt til pasienter hver dag i ca en uke, så en gang i uken i fire uker og da er fortsatt en eller to ganger i måneden for resten av livet. Resultatene har vært svært effektive og lovende.

Tips og advarsler


 • Det er ingen grunn til at noen skal lide av dette vitamin mangel i denne dag og alder som eksperter har nok kunnskap om det.
 • Vegetarianere bør alltid supplere kosten med dette avgjørende vitamin.
 • Ikke utsette å få en medisinsk vurdering hvis du har mistanke om en alvorlig mangel.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan bruke faste for vekttap

  Relaterte artikler


 • hvordan å øke metabolismen å gå ned i vekt
 • hvordan du kan øke metabolismen naturlig
 • hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte
 • hvordan du har en høy fiber diett
 • hvordan å gå ned i vekt for travle mennesker
 • hvordan du kan redusere salt i kosten uten at det går smaken
 • fibromyalgi smertelindring kosthold
 • matvarer for å kurere menstruasjonssmerter
 • hvordan gjøre enkle endringer i kostholdet ditt
 • einebær og rosiner for smerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com